dkangel000039 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 το παρακατω προγραμμα λειτουργει ΣΑΝ καραοκε και παιζει οποιοδηποτε τραγουδι θελετε. ΔΕΝ βγαζει εντελως τα φωνητικα-ειδικα στα δευτερα υπαρχει προβλημα/ακουγονται κανονικα-αλλα εχει τη πλακα του. και ειναι free ριξτε του μια ματια οποιος ενδιαφερεται... http://www.analogx.com/contents/download/audio/vremover.htm διαβαστε και το κειμενακι λεει τι χρειαζεστε απο οτι καταλαβα μπορεις να αφαιρεσεις και καποιο οργανο για την ωρα το ψαχνω
Sadead Neth Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ενδιαφέρον ακούγεται. Το κατεβάζω τώρα. Thanks. Edit: μου αρέσει αν και είναι λίγο επιλεκτικό. Σε κάποια τραγούδια αφαιρεί πολύ καλά τα φωνητικά και σε άλλα σχεδόν καθόλου. Πάντως έψαχνα κάτι τέτοιο πιο παλιά.
dkangel000039 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ενδιαφέρον ακούγεται. Το κατεβάζω τώρα. Thanks. Edit: μου αρέσει αν και είναι λίγο επιλεκτικό. Σε κάποια τραγούδια αφαιρεί πολύ καλά τα φωνητικά και σε άλλα σχεδόν καθόλου. Πάντως έψαχνα κάτι τέτοιο πιο παλιά. ε ενταξει σκεψου οτι ειναι free και κυριως ευκολο στη χρηση. δηλαδη οτι πρεπει για καποιον σαν εμας(οχι απαγγελματια) που θελουμε απλα να γελασουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 ε, εντάξει. Έχει την πλακίτσα της η όλη φάση, αλλά εμένα δε μου είναι και πολύ χρήσιμο, γιατί η τεχνική που χρησιμοποιεί για να αφαιρέσει τα φωνητικά βασίζεται στα drums και γενικά δεν ακούω πολλά κομμάτια με ντάπα ντούπα. Καμμιά φορά τα καταφέρνει πάντως και χωρίς αυτά (αν έχει κανένα έντονο βιολάκι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.