Προς το περιεχόμενο

η καλυτερη ταινια που ειδατε

dkangel000039

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη οι 3 τελευταιες ταινιες που ειδα ηταν ολες μουφα:evil: :evil: :evil:

λαι ακομη κλαιω τα λεφτα μου-οπως και πολλοι πιστευω

προτεινω σε αυτο το ποστ να γραφει ο καθενας μονο την καλυτερη(η μια απο τις καλυτερες)ταινια/ες που εχει δει ever και την κατηγορια της.

παρακλησή: xωρις πολλα σχολια για να διαβαζεται ευκολα το post.

Δημοσ.

Δε θα 'λεγα ποτέ την "καλυτερη" ταινία που έχω δει σε ένα forum για πολλούς λόγους. Tο καλύτερο "blockbuster" πάντως που έχω δει είναι το fight club.

• Moderators
Δημοσ.

- A steetcar named desire

- Vertigo

- Brazil

Σε πιο action:

- Aliens Director's Cut (ακολουθούν και τα υπόλοιπα alien πλην του 4)

- Blade Runner (επίσης το Director's Cut)

Σε πρόσφατα θρίλλερ:

- The Machinist

- Α tale of two sisters

Σε αντιπολεμικά:

- No man's land

- Taegugki (Brotherhood of War)

Μυστήριου:

- The Usual Suspects

- Memento

Κωμωδίες

- Frankenstein Junior

- Clerks/Dogma/Jay and Silent Bob strike back + το πιο σοβαρό Chasing Amy

- Kung fu hustle

Και ήδη έμειναν πολλά έξω :(

Δημοσ.

Φοβερες ταινίες είναι το requiem for a dream το godfather 1 το butterfly effect το last samurai και μια άλλη αν θυμάμαι καλά λέγεται ένας τελείoς άνθρωπος η κάπως έτσι. πρόσφατα είδα το v for vendetta που ήταν μέτριο, το running scared το οποιο ήταν καλο και το get rich or die trying που ήταν καλο μονο για όσους τους αρέσει η rap.Ομως το 8 mile ηταν πολύ καλύτερο καθως ο 50cent δεν είναι και φοβερός ηθοποιός..;)

Edit: Ένας υπέροχος άνθρωπος λέγεται η ταινια (A beautiful mind στα αγγλικά)-φανταστική ταινία

Δημοσ.

Και ήδη έμειναν πολλά έξω :(

δε πειραζει σκοπος δεν ειναι να τα πουμε ολα αλλα οταν καποιος παει στο βιντεο κλαμπ να εχει καποιες στο μυαλο του και λιγοτερες πιθανοτητες να πεσει σε μουφα:-D:-D συνεχιστε γιατι-κυριακη σημερα-σε λιγο εχω φυγει για βιντεοκλαμπ:)

Δημοσ.

Fight Club και Seven. Πρωτοποριακές ταινίες και οι δυο για τότε που βγήκαν και ακόμα αυτές αντιγράφουν.

Άντε να δουμε και την καινούρια του Fincher με τίτλο Zodiac. Ελπίζω να μην ασχολείται με την αστρολογία !

Zodiac

Δημοσ.
Ήταν πολλές οι ταινίες που μου άρεσαν αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μία αυτή είναι το 2001 a space odyssey.

Έτσι πάνε τα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...