dkangel000039 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 επειδη οι 3 τελευταιες ταινιες που ειδα ηταν ολες μουφα:evil: :evil: :evil: λαι ακομη κλαιω τα λεφτα μου-οπως και πολλοι πιστευω προτεινω σε αυτο το ποστ να γραφει ο καθενας μονο την καλυτερη(η μια απο τις καλυτερες)ταινια/ες που εχει δει ever και την κατηγορια της. παρακλησή: xωρις πολλα σχολια για να διαβαζεται ευκολα το post.
Sadead Neth Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δε θα 'λεγα ποτέ την "καλυτερη" ταινία που έχω δει σε ένα forum για πολλούς λόγους. Tο καλύτερο "blockbuster" πάντως που έχω δει είναι το fight club.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 - A steetcar named desire - Vertigo - Brazil Σε πιο action: - Aliens Director's Cut (ακολουθούν και τα υπόλοιπα alien πλην του 4) - Blade Runner (επίσης το Director's Cut) Σε πρόσφατα θρίλλερ: - The Machinist - Α tale of two sisters Σε αντιπολεμικά: - No man's land - Taegugki (Brotherhood of War) Μυστήριου: - The Usual Suspects - Memento Κωμωδίες - Frankenstein Junior - Clerks/Dogma/Jay and Silent Bob strike back + το πιο σοβαρό Chasing Amy - Kung fu hustle Και ήδη έμειναν πολλά έξω
kkardo91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Φοβερες ταινίες είναι το requiem for a dream το godfather 1 το butterfly effect το last samurai και μια άλλη αν θυμάμαι καλά λέγεται ένας τελείoς άνθρωπος η κάπως έτσι. πρόσφατα είδα το v for vendetta που ήταν μέτριο, το running scared το οποιο ήταν καλο και το get rich or die trying που ήταν καλο μονο για όσους τους αρέσει η rap.Ομως το 8 mile ηταν πολύ καλύτερο καθως ο 50cent δεν είναι και φοβερός ηθοποιός.. Edit: Ένας υπέροχος άνθρωπος λέγεται η ταινια (A beautiful mind στα αγγλικά)-φανταστική ταινία
dkangel000039 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Και ήδη έμειναν πολλά έξω δε πειραζει σκοπος δεν ειναι να τα πουμε ολα αλλα οταν καποιος παει στο βιντεο κλαμπ να εχει καποιες στο μυαλο του και λιγοτερες πιθανοτητες να πεσει σε μουφα:-D συνεχιστε γιατι-κυριακη σημερα-σε λιγο εχω φυγει για βιντεοκλαμπ
^BOOMBOOM Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Ήταν πολλές οι ταινίες που μου άρεσαν αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μία αυτή είνια το 2001 a space odyssey.
john1987 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Επειδη δεν μπορω να πω μια,θα πω 2! The shawshank redemption A clockwork orange
haunter_2 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Fight Club και Seven. Πρωτοποριακές ταινίες και οι δυο για τότε που βγήκαν και ακόμα αυτές αντιγράφουν. Άντε να δουμε και την καινούρια του Fincher με τίτλο Zodiac. Ελπίζω να μην ασχολείται με την αστρολογία ! Zodiac
ClouD Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ήταν πολλές οι ταινίες που μου άρεσαν αλλά αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μία αυτή είναι το 2001 a space odyssey. Έτσι πάνε τα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.