Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
με τα rottweiler παμε εμεις οι λυκοι για καφε και κυνηγι θυλυκης υπαρξης...

Πολύ καλό! :mrgreen:

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να δω ποιους από εδω μέσα τυχαίνει να ξέρω και στην "κανονική" μου ζωή. Τόσες χιλιάδες κόσμος είναι στο insomnia, σίγουρα κάποιοι απ'αυτούς θα είναι γνωστοί μου!

Δημοσ.

Eγώ θέλω να γνωρίσω τον bandito και τον andreaslam για να μου αναπτύξουν από κοντά τις απόψεις τους. Το κακό είναι πως σίγουρα δεν θέλουν εκείνοι. Ε, και με τόσα πήγαιν' έλα στη Χαλκίδα (2 δρόμοι είναι όλη κι όλη ένας πάει κι ένας έρχεται) ο horsepower θα μου εμφανιστεί.... από μόνος του.

Πάντως αυτοί που θα ήθελα να γνωρίσω στ' αλήθεια έχουν γίνει σπάνιοι εώς ανύπαρκτοι σ' αυτό εδώ το φόρουμ. Το πιθανότερο είναι να παντρεύτηκαν και να τους κατάπιε η μαύρη τρύπα.

Δημοσ.
Eγώ θέλω να γνωρίσω τον bandito και τον andreaslam για να μου αναπτύξουν από κοντά τις απόψεις τους. Το κακό είναι πως σίγουρα δεν θέλουν εκείνοι. Ε, και με τόσα πήγαιν' έλα στη Χαλκίδα (2 δρόμοι είναι όλη κι όλη ένας πάει κι ένας έρχεται) ο horsepower θα μου εμφανιστεί.... από μόνος του.

Πάντως αυτοί που θα ήθελα να γνωρίσω στ' αλήθεια έχουν γίνει σπάνιοι εώς ανύπαρκτοι σ' αυτό εδώ το φόρουμ. Το πιθανότερο είναι να παντρεύτηκαν και να τους κατάπιε η μαύρη τρύπα.

to know us better. και εγω θελω δυο ατομακια να μου εκφρασουν την αποψη τους για το ατομο μου απο κοντα αλλα σιγα μην πατησουν το ποδι τους.

• Super Moderators
Δημοσ.
τους πριν το 2000 insomniacs...κοινώς τους παλιούς (Hal...paredwse...Κλπ)

Αγαπητέ Blackman (χρόνια και ζαμάνια! :D), δυστυχώς δεν εμπίπτω στην κατηγορία των παλαιών. :(

Μπορεί να παρακολουθούσα πιο πριν αλλά πρωτογράφτηκα τον Μάρτιο του 2001...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...