Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς θα τους δω μόνο Wacken, όταν θα παίζουν εδώ θα είμαι Νυρεμβέργη.

Επίσης ένα άτομο που θα ήθελα να δω την ψυχή του να καίγεται στα άπατα των Ταρτάρων (μάλλον αυτό θα το γουστάρει)... αναθεωρώ λοιπόν : Nα τον μαστιγώνουν τα εξαπτέρυγα στον παράδεισο είναι ο L u c i f e r

Aaaaaaaarghhhh...

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
BOUGAS[/b'] Γιατί έχει ένα φοβερό παπαγαλάκι, που θέλει να το γνωρίσει το κουλούκι μου!

τιμη μου,και μενα και του παπαγαλου μου!

Δημοσ.
Αν θελήσω ποτέ να σε εκδικηθώ, θα σε στείλω να τον γνωρίσεις ! :-?

Να σου πώ έχω εγώ κάτι καλόπαιδα να στείλεις να τον γνωρίσουν. Μία θεία μου που με το που πάτησε το πόδι της στο σπίτι μου, μου κάηκε το dvd, ένας γείτονας που έριξε φώλα στο σκύλο μου, ένα παλικάρι που μου τράκαρε το αυτοκίνητο και σηκώθηκε και έφυγε και κάτι άλλους. Το βραδάκι θα σου στείλω τη λίστα.

Δημοσ.
και τον paredwse (απλα απο περιεργεια)

η περιέργεια σκότωσε τη γάτα λένε.

Και δεδομένου ότι το παρατσούκλι του Pd είναι σκύλος, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό προσδίδει ιδιαίτερο νόημα στην προηγουμενή μου φράση...

Δημοσ.

ναι μεν, αλλα....δεν ειμαι γατα και...

αν αναλλογιστεις το γεγονος πως ενας λύκος έχει 16 φορες ποιο δυνατο δαγκωμα σιαγωνων απο ενα γερμανικο λυκοσκυλο, καταλαβαινεις πως μπορει και να βγω εγω νικητης :-D :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
ναι μεν' date=' αλλα....δεν ειμαι γατα και...

αν αναλλογιστεις το γεγονος πως ενας λύκος έχει 16 φορες ποιο δυνατο δαγκωμα σιαγωνων απο ενα γερμανικο λυκοσκυλο, καταλαβαινεις πως μπορει και να βγω εγω νικητης :-D :mrgreen:[/quote']

1. Το διακινδυνεύεις όμως; :mrgreen:

2. Από λυκόσκυλο ναι. Από rottweiler;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...