djgenesis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Εεεεεετσι εεεεετσι .... Κάντε κανα τετοιο thread να βγαλω το αχτι μου....
marios1957 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 ...κάντε κανά meeting να δούμε λίγο ξύλο... Εμείς κάνουμε συχνά meeting,εσύ αντέχεις το ξύλο;
Lomar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Snollygoster Επειδή σε ένα topic είπε κάτι φοβερές φάσεις με Πράγα!!! paravoid Γιατί πρίν απο κάτι χρόνια έμπαινα στο irc ώς losquatro και έχουμε αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς για αυτά που έκανε στον xaero :razz: Christina Γιατί πρέπει να είναι ωραία κοπέλα :razz: no offence BOUGAS Γιατί έχει ένα φοβερό παπαγαλάκι, που θέλει να το γνωρίσει το κουλούκι μου! e-tic Για να μου κάνει φροντηστήριο στη C :razz: maria_Ts Γιατί εκτός του ότι είναι μέλος της ελίτ μειονότητας των γυναικών του forum, λέει και φοβερά ανέκδοτα!
KaizerSoze Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 maria_Ts Γιατί εκτός του ότι είναι μέλος της ελίτ μειονότητας των γυναικών του forum' date=' λέει και φοβερά ανέκδοτα![/quote'] Mαλλον εσυ λες φοβερα ανεκδοτα
Lomar Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Και κάπου εδώ θέλω να γνωρίσω τον KaizerSoze απο κοντά για να του θέσω το υπαρξιακό - φιλοσοφικό και θεμελιώδες ερώτημα του: "τι εννοείς ;"
MariaTs. Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Τιποτα μωρε,αστο Τι να θέλει να πει ο ποιητής άραγε; :roll:
Toufas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 τον pyro, τον mario1957 και τον kopykat. (τα μονα ατομα που εχω συναντισει IRL)
djgenesis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Τον πρωτο ποστερ του :οταν ανοιγω το φως της τουαλετας , πεφτει η συνδεση στο internet: mouxaxaxax Σε ευχαριστω πολυ ΟΠΟΥ και να σαι .. χεεεεχχεχεχε
DarkKnight Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Lucifer έχεις μεγάλη απήχηση στο Insomnia όλοι θελουμε να σε γνωρίσουμε... α ναι άσχετο μεν αλλά να μαζευτούμε να πάμε Atheist κ να γράψουμε πανό ΙΝSOMNIA LOVES U
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Lucifer έχεις μεγάλη απήχηση στο Insomnia όλοι θελουμε να σε γνωρίσουμε...α ναι άσχετο μεν αλλά να μαζευτούμε να πάμε Atheist κ να γράψουμε πανό ΙΝSOMNIA LOVES U Καθόλου άσχετο. Είναι η αγαπημένη μου μπάντα, τους έχω πάρει 55λεπτη συνέντευξη, έχω ό,τι έβγαλαν ποτέ και είναι το nick μου σε IRC και τα υπόλοιπα fora που ποστάρω. Δυστυχώς θα τους δω μόνο Wacken, όταν θα παίζουν εδώ θα είμαι Νυρεμβέργη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.