MariaTs. Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Ναι, και θα φοράμε όλοι από ένα μπλουζάκι Insomnia με το nick μας μπροστά. Kαι μετά όλες οι τρελές* θα ξεφωνίζουμε: 'είμαι ινσόμιακ, τσαλακώστε με'! Όπως στην διαφήμιση: έχω ντελόνγκι, τσαλακώστε με! *προσωπικότητες, για να μην παρεξηγούμαστε!
Dark_son20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 τις σκατόφατσες που θα ήθελα να ξέρω τις ξέρω ;p μονο ο παρέδωσε μου έχει ξεφύγει 2 φορες κιόλας στο τέλος θα με γνωρίσεις στο δικαστήριο ρε ;p (θα σε προτιμήσω όταν με δέσουν μην ανησυχείς)
BadBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 TPAM paredwse - doggie vsls Cristina Edgar soraver akpe Highlander Material Defender 1032 Παναγιώτης Σ. Αυτούς, δεν νομίζω να ξέχασα κανέναν! RCkiller
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Με σκλαβώνεις Material Defender 1032
Dark_son20 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 καλά υπάρχει άνθρωπος που θέλει να δει από κοντά τον mat? ;P
BadBoy Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 καλά υπάρχει άνθρωπος που θέλει να δει από κοντά τον mat? ;P 123gb pr0n collection είναι αυτή. Από όποια πλευρά και να το δεις, πρέπει να έιναι ενδιαφέρων άνθρωπος.
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Είσαι ο Clark Kent ή ο Peter Parker? έχω γνωρίσει αρκετα ατομα απο'δω παλιοτερα (σε εποχες #insomnia@groovy)' date=' βαριέμαι να λέω nicknames και σίγουρα κάποιον θα ξεχάσω, αλλα θέλω κάποια στιγμή να γνωρίσω απο κοντά τους: cristina, marios1957, paredwse, hal[/quote'] Στο χρωστάω εσένα... Ό,τι και να πεις, έχεις δίκιο... TPAMparedwse - doggie vsls Cristina Edgar soraver akpe Highlander Material Defender 1032 Παναγιώτης Σ. Αυτούς' date=' δεν νομίζω να ξέχασα κανέναν! RCkiller [/quote'] Για να μας πιεις το αίμα, real, κακό vampire;
djgenesis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Εγώ θέλω να δω τον administrator, για να γίνω administrator στην θέση του administrator hehehe ]
Highlander Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Εγώ θέλω να δω τον administrator, για να γίνω administrator στην θέση του administrator hehehe '] Θα πρέπει πρώτα να τον σκοτώσεις. ; :mrgreen: :mrgreen: ...καλέ μου Ιζνογούντ !
djgenesis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Θα γίνει και αυτό όταν βρεθούμε .... μουχαχαχαχαχα..... ] : - )
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Θα γίνει και αυτό όταν βρεθούμε ....μουχαχαχαχαχα..... ] : - ) Δύσκολο. Ο administrator δεν εμφανίζεται ποτέ: είναι παραπάνω από άνθρωπος, είναι μια ιδέα. Οι ελάχιστοι που τον έχουν δει τυφλώθηκαν και τρελλάθηκαν - ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν εκραγεί το κρανίο τους...
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 λουσιφερ,καιζερ,μαριος1957, παρεδωσε,ινσομνιακ... τελικα υπαρχουν πολλα παιδια που θα ηθελα να γνωρισω! κουφαλιτσες....παλι famous γινατε! edit: ειδατε? με το μπαν, ξεχασα τον καντισκυ!!!!!
aliaser Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2006 καλά παπάρια κάντε κανά meeting να δούμε λίγο ξύλο θα πώ και στον φίλο μου τον spooker να έρθει να ρίξει λίγο χαχα προτείνω να ανοιχτεί καινούριο thread με θέμα "Ποιον από το insomnia θα θέλατε να πλακώσετε στις μπουνιές" Η λίστα η δικιά μου θα ήταν ατελείωτη χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.