Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε madsc' date='τι βιτσια ειναι αυτα που εχεις ρε παιδι μου?

τοσα ατομα,τον παρεδωσε θελεις και εσυ να γνωρισεις?

ΥΓ.ΤΟΝ PAREDWSE ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΚΟΣ......[/quote']

Ο madsc σας δουλεύει. Είμαστε ξαδέρφια: αυτός από την αδερφή της θείας της μάνας του κι εγώ από τον ξάδερφο του ανιψιού της μάνας μου. Σχεδόν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα μαζί είμαστε.

ΥΓ: Έχεις απόλυτο δίκιο, κρατάω μυστική την πραγματική μου ταυτότητα. Εγώ κι ο Μπάτμαν. :-P

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ .

ΒOUGA , insomniaK κ οποιος αλλος εσπευσε .. για να λεω ιδια μερα κ ωρα , κατι παραπανω θα εχω υποψιν μου ..

ΛΛ , Καιζερ κ Λουσι πιστευω οτι γνωριζετε το γιατι το ειπα .. .

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δν παιζει θεμα οργιου ουτε μια στο εκατομυριο ..

Υ.γ. Btw εγινε ρεκορ απαντησεων μεσα σε μια ωρα απο την στιγμη της απαντησης μου ...

Αλλα δυστυχως δεν πιασατε κεντρο .. :Ρ

Δημοσ.
ΥΓ: Έχεις απόλυτο δίκιο, κρατάω μυστική την πραγματική μου ταυτότητα. Εγώ κι ο Μπάτμαν.

Ναι εκτός απο το πάθος σας για στενά δερμάτινα outfits γουστάρετε και μυστικότητα

Δημοσ.
Για αυτό Bouga της έστειλε κ εγώ pm' date=' για να διασταυρώσω τα λεγόμενα σου.

Παράδειγμα που δίνεις στους ανήλικους του forum και εσύ :P :p :P[/quote']

Έλα βρε madsc μια φαντασίωση σημείωσε ο άνθρωπος! Κι απ'την άλλη, οι ανήλικοι γνωρίζουν πολλά περισσότερα κι από μας την γερουσία!

Α! Και τον paredwse θα ήθελα να γνώριζα! Έχω μια περιέργεια... th_ask.gif icon_scratch.gif

Δημοσ.
ΥΓ: Έχεις απόλυτο δίκιο, κρατάω μυστική την πραγματική μου ταυτότητα. Εγώ κι ο Μπάτμαν. :-P

Διαφωνώ !!! Υπάρχει κάπου στο forum δημοσιευμένη φωτογραφία σου που είσαι σε ένα supermarket και κρατάς ένα κούτί σκυλοτροφή στο χέρι σου !!! Άρα κ. paredwse γνωρίζουμε την αφεντομουτσουνάρα σου !!! Αν δεν κάνω λάθος, είναι στο topic που είχε ανοίξει ο LL_NEO για τα γενέθλιά σου - εκτός και αν την έσβησες, για να διατηρήσεις την μυστικότητά σου !!! :P

Σχετικά με το topic, θα ήθελα να γνωρίσω τον Lucifer. Νομίζω έχουμε πολλά να πούμε περί μουσικής!

Δημοσ.

απαπαπαπα... θα μας αφορησουν. Εδω μεσα γινονται ΣΟΔΟΜΑ και ΓΟΜΟΡΑ... θα πεσει φωτια νας μας καψει LOL

Επισκέπτης
Δημοσ.
καλο ειναι αυτο?:?

δηλαδή πώς θα μπορούσε να είναι κακό;;!

Δημοσ.
ΥΓ.ΤΟΝ PAREDWSE ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΚΟΣ......

Το βασικο ειναι να μεινει νυστικος και οχι μυστικος

Ναι εκτός απο το πάθος σας για στενά δερμάτινα outfits γουστάρετε και μυστικότητα

Ο Μπατμαν δεν φοραει δερματινα ανοητε

Δημοσ.

τι φοράει τότε; (και δεν εννοω στις προσωπικές σας στιγμές)

wizzy μάλλον την μπέρδεψες με τη φωτογραφία όπου είμαι εγώ περιχαρής και δείχνω τη ταμπέλα dog food

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...