Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Bougas είναι παντρεμένη όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Αν δεν την ξέρεις προσωπικά κ της κάνεις -έστω- κάποια πλάκα' date=' να το πάρουμε πίσω αυτό που είπες μην την στεναχωρούμε άδικα;

edit: Μετά τα είδα, πότε προλάβατε κ απαντήσατε όλοι;

MariaTs τσέκαρε τα pm σου.

/sc[/quote']

βρε παιδια.....μην ειμαστε και τοσο υπερβολικοι.τι εκανα?ενα απλο νετ-φλερτ εκανα ο ανθρωπος.

και το εκανα σε ενα ατομο που ξερει να δεχετε την πλακα,κατι που σπανιζει στο φορουμ δυστηχως.αυτο αλλωστε και την κανει να ξεχωριζει εδω μεσα,απο τους υπολοιπους χρηστες.

ασε που της εστειλα και pm πρωτα,ωστε να το διαβασει και εκεινη.

Δημοσ.
Όχι φίλε μου!

Το σούσουρο πρέπει να γίνει, γυναίκα είναι και το δικαιούται!!!

Ποιος ?

Ο bandito ?

Btw απο τους πρωτους που θα'θελα να γνωρισω την ιδια μερα κ ωρα ειναι ο Καιζερ , ο Λουσι κ κανα δυο ακομα .

Δημοσ.

o bougas ψήνεται για τη Μαρία αλλά το πραγματικό sex animal είναι η Πασχαλιά που προφανώς ψήνεται για όργιο

(ξεχνάει όμως ότι ο Keyser είναι παθητικός και θα της φάει τους άντρες)

Δημοσ.

Eγω δεν θελω να γνωρισω κανενα...Απο τοτε που διακορευσα τον ΛΛ σιχαθει ολους τους ινσομνιακς γιατι μουπε οτι και οι υπολοιποι βρωμοκωλοι σαν και αυτον εισουνταν

Ερωτηση

Αν μια καμπανα την χτυπησεις και κανει Νταν-Νταν τοτε ειναι αυτο που λεμε εχει 2 νταν?

Δημοσ.
o bougas ψήνεται για τη Μαρία αλλά το πραγματικό sex animal είναι η Πασχαλιά που προφανώς ψήνεται για όργιο

τι αποκαληψε παλι ο ανθρωπας ρε?

Δημοσ.

Btw απο τους πρωτους που θα'θελα να γνωρισω την ιδια μερα κ ωρα ειναι ο Καιζερ ' date=' ο Λουσι κ κανα δυο ακομα .[/quote']

Μόνη της το αποκάλυψε!!!

Δημοσ.
Θα γίνω gay και μονογαμικός επιτόπου.

Θα κινδυνεύεις απο τον Keizer τότε.

(άσε που δεν πείθεις....όπου υπάρχει πολύ μίσος λέει ο λαός....)

Επισκέπτης
Δημοσ.
βρε παιδια.....μην ειμαστε και τοσο υπερβολικοι.τι εκανα?ενα απλο νετ-φλερτ εκανα ο ανθρωπος.

και το εκανα σε ενα ατομο που ξερει να δεχετε την πλακα' date='κατι που σπανιζει στο φορουμ δυστηχως.αυτο αλλωστε και την κανει να ξεχωριζει εδω μεσα,απο τους υπολοιπους χρηστες.

ασε που της εστειλα και pm πρωτα,ωστε να το διαβασει και εκεινη.[/quote']

Έχεις δίκιο ρε bouga. Σε πάω τελικά. Ψήφο στον BOUGAS!

Δημοσ.

Για αυτό Bouga της έστειλε κ εγώ pm, για να διασταυρώσω τα λεγόμενα σου.

Παράδειγμα που δίνεις στους ανήλικους του forum και εσύ :P :p :P

Εγώ πάντως προσωπικά θέλω να γνωρίσω τον Paredwse, να μάθω τα χούγια του κ τις συνήθεις του με τα πιπίνια,

για να βρώ τρόπο να τον κάνω ban μπας κ μου δώσει τη θέση του το αφεντικό. :twisted: :twisted: :twisted:

κάτσε να του στείλω κ εγώ ένα pm να μη με κάνεις εκείνος ban πρώτος :P

/sc

Δημοσ.
Εγώ πάντως προσωπικά θέλω να γνωρίσω τον Paredwse, να μάθω τα χούγια του κ τις συνήθεις του με τα πιπίνια,

για να βρώ τρόπο να τον κάνω ban μπας κ μου δώσει τη θέση του το αφεντικό.

Δεν ξέρω αν θα έχει ντράβαλα με το αφεντικό αν δημοσιοποιηθούν οι συνήθειες του.....

...αλλά σίγουρα θα έχει χοντρό πρόβλημα με τον εισαγγελέα

Δημοσ.

ρε madsc,τι βιτσια ειναι αυτα που εχεις ρε παιδι μου?

τοσα ατομα,τον παρεδωσε θελεις και εσυ να γνωρισεις?

ΥΓ.ΤΟΝ PAREDWSE ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΥΣΤΗΚΟΣ......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...