Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 δύσκολα ζητάς μπιλ. οσοι προσπάθησαν να φωτογραφήσουν τον θεομπάμπη, τους κάηκε και το χέρι και το φιλμ και η γούνα ξερεις ποσο πάει μια φώτο διαβατηρίου θεομπάμπη στην μαύρη αγορα; δεν είναι για την τσέπη μας τέτοια πράματα σου λέω
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Εγω θα σας προτεινα να σχεδιασετε μια φιλοσοφικη βραδυα με επιτιμο προσκεκλημενο κ ομιλητη τον ΘεοΜπαμπη . Θα τρεξει ...
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Gary μην εισαι πολυ σιγουρος για το 2ο!!! Αλλωστε για ξυλο εχει αλλος προτεραιοτητα αυτη τη περιοδο Akujin λεω να φωναξουμε τον Gadget ε δε θα το αντεξει κ θα σκασει απο μονος του ο Dr. Claw! paschalia αν μας απαγγειλει κ ποιηματα απο την προσφατη συλλογη του ακομα καλυτερα!
Bougas Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 την MariaTS! ειναι στην καταλληλη ηλικια για τρελο sex..........
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 την MariaTS!ειναι στην καταλληλη ηλικια για τρελο sex.......... H Μαρία βρε είναι παντρεμένη αν θυμάμαι καλά!
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Λουσιφερ να σου υπενθυμισω οτι λατρευω το γουργουρισμα των περιστεριων ' date='καθομαι ΠΑΝΤΑ στην αριστερη μερια των κυλιομενων , λατρευω τα μικρα κ αθωα μελαχροινα (κατα προτιμηση ) παιδακια- μωρακια κ πολλα αλλα .Επισης λογω του οτι εχεις μια φαντασιωση σχετικα με ανωδυνους κ τα ρεστα .. κ πολλες αλλες σχετικα με κανιβαλισμους κ τα ρεστα .. προτιμω την συνομιλια μεσω μσν ( τα φυλαω τα ρουχα μου εγω , αμ πως ? :Ρ ) .[/quote'] Εγώ από την άλλη λατρεύω την ειρωνεία, ειδικά όταν κάποιος θα πάρει στα σοβαρά ένα σαρκαστικό post μου και θα απαντήσει σοβαρά όπως συνέβη στην προκειμένη. Α btw, το ότι θα ήθελα να σε σκοτώσω δν σημαίνει πως θα το κάνω κι όλας. Αντιστοίχως για όλους τους υπόλοιπους. Ontopic είναι μερικοί από 'δω που θα ήθελα να γνωρίσω. Τον paredwse, τον Akujin και τον Kadinsky για αρχή. Α, και τον bandito.
Bougas Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 H Μαρία βρε είναι παντρεμένη αν θυμάμαι καλά! γιατι οι παντρεμενες δεν ειναι γυναικες?
MariaTs. Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Kαι μάλιστα νιόπαντρη! Κρίμα βρε BOUGAS να το'ξερα... να'κανα τα κουμάντα μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου! Bασικά τις λοιπές κυρίες το ινσόμνια θα ήθελα να γνωρίσω, για αρχή!
Bougas Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Kαι μάλιστα νιόπαντρη! Κρίμα βρε BOUGAS να το'ξερα... να'κανα τα κουμάντα μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου! ποτε δεν ειναι αργα μαρακι μου.....
madsc Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 την MariaTS!ειναι στην καταλληλη ηλικια για τρελο sex.......... Bougas είναι παντρεμένη όπως έχει δηλώσει η ίδια. Αν δεν την ξέρεις προσωπικά κ της κάνεις -έστω- κάποια πλάκα, να το πάρουμε πίσω αυτό που είπες μην την στεναχωρούμε άδικα; edit: Μετά τα είδα, πότε προλάβατε κ απαντήσατε όλοι; MariaTs τσέκαρε τα pm σου. /sc
skullman Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Σνιφ....Κλαψ.....Εμένα δεν θέλει να με γνωρίσει κανείείείς?!?! Με κάνετε να νιώθω μικρό και ασήμαντο (με λίγα posts):oops: Πάντως εγώ θα θελα αν μπορούσα να σας γνωρίσω όλους, καθότι τον λίγο καιρό που βρίσκομαι στην παρέα του Insomnia, την απολαμβάνω αληθινά! Αν και δεν postάρω πάντα, απολαμβάνω να σας βλέπω όλους, σαν μια μεγάλη παρέα, με τις πλακίτσες σας, τις κόντρες σας,ακόμα και τις τσακωμάρες! Να μαστε καλά όλοι μας παιδιά!
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Λουσιφερ για να κατσεις να εξηγηθεις , μαλλον πηρες στα σοβαρα οτι εγραψα .. Εκεινο το ''αμ πως ? :Ρ'' το ειδες ? Btw , αν καταλαβα καλα .. απαντας σοβαρα σε ενα χαλαρων τονων ποστ μου το οποιο βασιζοταν στην δικη σου ειρωνικη φραση .. Ποιος ειπαμε μιλαει σοβαρα ?
bandito Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Την πασχαλιά. Λουσιφερ να σου υπενθυμισω οτι λατρευω το γουργουρισμα των περιστεριων ' date='καθομαι ΠΑΝΤΑ στην αριστερη μερια των κυλιομενων , λατρευω τα μικρα κ αθωα μελαχροινα (κατα προτιμηση ) παιδακια- μωρακια κ πολλα αλλα . Επισης λογω του οτι εχεις μια φαντασιωση σχετικα με ανωδυνους κ τα ρεστα .. κ πολλες αλλες σχετικα με κανιβαλισμους κ τα ρεστα .. προτιμω την συνομιλια μεσω μσν ( τα φυλαω τα ρουχα μου εγω , αμ πως ? :Ρ ) . [/quote'] Εγώ από την άλλη λατρεύω την ειρωνεία' date=' ειδικά όταν κάποιος θα πάρει στα σοβαρά ένα σαρκαστικό post μου και θα απαντήσει σοβαρά όπως συνέβη στην προκειμένη. Α btw, το ότι θα ήθελα να σε σκοτώσω δν σημαίνει πως θα το κάνω κι όλας. Αντιστοίχως για όλους τους υπόλοιπους. Ontopic είναι μερικοί από 'δω που θα ήθελα να γνωρίσω. Τον paredwse, τον Akujin και τον Kadinsky για αρχή. Α, και τον bandito. [/quote'] Λουσιφερ για να κατσεις να εξηγηθεις ' date=' μαλλον πηρες στα σοβαρα οτι εγραψα .. Εκεινο το ''αμ πως ? :Ρ'' το ειδες ? Btw , αν καταλαβα καλα .. απαντας σοβαρα σε ενα χαλαρων τονων ποστ μου το οποιο βασιζοταν στην δικη σου ειρωνικη φραση .. Ποιος ειπαμε μιλαει σοβαρα ? [/quote'] [singing] Εεεεεεεεδω υπααααααρχει ενας έεερωτας μεγαααααααλος και εσύ κολλλλάς σεεεε κααατι πραααααγματα μικράααααα [/singing]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.