BIAP Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 α το βρηκα, τον djgenesis. Πουλακι μου, ταξιδιαρικο.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 ΟΚ. Μετά από καιρό, βρήκα κάποιον που θέλω να γνωρίσω από το insomnia, μετά τον akujin, τον οποίο και γνώρισα τελικά (νομίζω το έχω ξαναπεί. anyway). Helm21. Ακούει μουσική και... σύγχρονη μουσική, έχει κουλτούρα που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του (by the way, οι πατεράδες μας είναι και οι δύο άθεοι θαυμαστές της θρησκευτικής τέχνης), μοιάζει με ινδιάνο, γράφει έξυπνα (κάτι που δε συνεπάγεται απαραιτήτως ότι μιλάει και έξυπνα [πχ εγώ γράφω ηλίθια αλλά μιλάω κανονικά], αλλά δίνει μερικές ελπίδες παραπάνω) και κοιτά ψηλά όταν τον βγάζουν φωτογραφίες. Μοιάζει με αρκετούς τύπους που έκανα παρέα στο παρελθόν.
Helm21 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Είσαι πολύ ευγενικός. Εσύ είσαι πολύ ταλαντούχος (πίσω όταν ήσουν 16 τρομάρα σου) και μετρημένος στης τοποθετήσεις σου (με τις οποίες συχνά συμφωνώ αλλά δεν είναι εκεί το ζήτημα). Όποτε είσαι Αθήνα πες να πάμε κάπου που να είναι ωραία. Μιλάω όπως γράφω. Νομίζω. Οι λέξεις δηλαδή είναι οι ίδιες, η απόδοση ίσως διαφέρει από ο,τι φαντάζεται ο καθένας όταν διαβάζει τα ποστς μου, που να ξέρω.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2007 μετρημένος στης τοποθετήσεις σου Απλά τσακώνομαι συχνά όταν γράφω, πράγμα περίεργο, γιατί στη ζωή μου δεν τσακώνομαι σχεδόν ποτέ. Μάλλον επειδή χαμογελάω σχεδόν πάντα όταν μιλάω, οπότε φαίνεται ότι δεν έχω κακή πρόθεση ή μπορώ να τουμπάρω τις απόψεις κάποιου με πιο όμορφο τρόπο. Γενικά η αντιπαράθεση ποτέ δεν έπεισε κανέναν. Με καλαμπουράκι όμως, κάτι γίνεται. Όποτε είσαι Αθήνα πες να πάμε κάπου που να είναι ωραία. Θα κανονίσουμε insomniοσυνάντηση με τον Akujin! Υπάρχει και μια πιθανότητα μέσα στους μήνες Νοέμβρη - Δεκέμβρη να κατεβαίνω συχνά Αθήνα για μαθήματα (αν και υπάρχει πιθανότητα να γίνουν και Λάρισα). Έχεις καμιά σχέση με Jazzίστες; Στείλε κανένα pm αν ναι, να σου πω σε ποιους θα πάω.
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Και γω θάθελα να δω από κοντά τον Helm 21.Και αν καταφέρναμε να έχουμε και τον Lucifer μαζί,τότε δεν θα μπορούσα να περίμενα τπτ καλύτερο απ' τη δικτυακή μου ζωή. Είναι αυτό που έχει,όταν θα κυτάξει με το ίδιο βλέμα αυτόν που μετράει μιά δεκαετία εδώ μέσα,μ' αυτόν που "είδε-φως-και-μπήκε".
-nick- Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 +1 για Helm Φαίνεται ότι έχει πέραση στο ινΖομνια ;D
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Είναι αυτό που έχει,όταν θα κυτάξει με το ίδιο βλέμα αυτόν που μετράει μιά δεκαετία εδώ μέσα,μ' αυτόν που "είδε-φως-και-μπήκε". Ομολογώ πως αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση μέσα στην ευστοχία της.
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Σ' αρέσει το γλύψιμο,κουφαλίτσα.Απευθυνόμουν στον Ηelm 21 (του οποίου-btw-τα κείμενα τα γράφει άλλος).Εσένα σε χρειάζομαι για μαϊντανό.Αν και είσαι αυτόφωτος.Είναι "οι Θερμοπύλες" που σε στήσανε και σε κάνουν να έχεις συγκαταβατικότητα,ενώ αυτουνού είναι το ...κραγιόν.Δηλ πληρώνεσαι,ενώ οι άλλοι το κάνουν τζάμπα. Να μην είχες και τις εξάρσεις "νομιμοφάνειας",τι καλά που θα ήταν. Σε θέλω ακόμη όμως.(Όχι,δεν πούστεψα).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Σ' αρέσει το γλύψιμο,κουφαλίτσα.<snip> Σε θέλω ακόμη όμως.(Όχι,δεν πούστεψα). Εκτίθεσαι.
Helm21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Λιγότερα 'θέλω να σε γνωρίσω' πόστς και περισσότερα 'θα τα πούμε εκεί, εκείνη την ώρα' pm. Be men of action. Ο nick είναι μια χαρά παιδί από το msn όσο έχω δει. Ο Lucifer χρωστάει ένα pm γενικότερα και από εκεί κρέμεται η γνώμη μου! Πρέπει να παραδεχτώ ότι τον dis member τον φοβάμαι λίγο, γράφει υπέρμετρα 'σε δική του γλώσσα' και αν είναι έτσι και στην πραγματική ζωή θα μου θυμίσει ευτράπελα από 3η Σεπτεμβρίου που με σταματάει μια 40αρα τύπισσα σε ένα πεζοδρόμιο και μου λέει ξερά "schoeller είναι αυτά τα φύλλα που κουβαλάς? (ηταν) Έχεις υπογράψει την θανατική σου καταδίκη!".
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Είσαι και μαρτυριάρης. Δε χρειαζόταν ρε αδερφέ. Μεγάλη απογοήτευση πάντως, πόσο μάλλον όταν μιλάς για σχοινιά εδώ μέσα. Χελμ, τι χρωστάω;
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Σορρυ,δεν έκανα "quote" υποθέτοντας ότι θα πιάσει το εσάνς ο Παρακείμενος (τω βασιλεί). Αλλά μύρισε μέχρις εκεί βρε παιδί μου.... Σχοινιά;Που;Στο σπίτι του κρεμασμένου εννοείς;Γιατί τον κρεμάσανε;Γιατί ήτανε φούστης.Α,καλά του κάνανε Είπα και δεν το παίρνω πίσω.Ακόμα σεθέλωνα σε γνωρίσω Ηelm 21,δεν είμαι ροκ,μή με φοβάσαι,έγινα κι όλας μπρρδδδλλμμμμ χρονών.
dis_member80 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 lol και ξαναlol και ματαξαναlol. Όσες φορές έλαβα πρωτοβουλία και βρέθηκα μ' αυτούς που θαύμαζα,την επομένη απολύθηκα.Η πρώτη φορά ήταν όταν κάλεσα τον δ/ντή μου στο βουνό,συν γυναιξί,άνευ τέκνοις και η τελευταία όταν μάζεψα το σύφλογο σύμπαν σπίτι μου.Oπότε ρέω (σαν) φελλός και αφήνω το ρέμα να αποφασίσει για μένα. Punky,αν βλέπεις τώρα,τπτ δεν έμαθες ρε μπαγάσα."Έστί δίκης οφθαλμός,ος τα πάνθ' ορά".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.