1980 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ο μητσάρας είναι το καλύτερο, το πιο ακέραιο, το πιο ηθικό, το πιο θεϊκό άτομο του πλανήτη και όποιος έχει αντίρρηση απλώς είναι γάβρος ρε. και οποιος δεν πηδαει ειναι γαβρος.
leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 To να θες να πείσεις leftermann ένα νοήμων ον ότι από τα 15.000 μέλη όλοι θέλουν να γνωρίσουν τον παρεδώσε (καλό παληκάρι είναι ούτως ή άλλως) επειδή είναι πολύ πιο... ενδιαφέρον χαρακτήρας από όλους τους υπόλοιπους, μάλλον είναι σαν να υποτιμάς την νοημοσύνη του. Εγώ τουλάχιστον είμαι ειλικρινής. lolol Απλά δεν βρίσκω έναν καλό λόγο να θέλουν κάποιοι να γλύψουν τον παρεδώσε. Κι αν ναι αυτόν, γιατί όχι και τους άλλους mods...
DIMITRISG Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 εμενα μου αρεσουν οι γλυφτες, ειναι πολυ συμπαθιτικα ατομα , χωρις αυτους δεν εχει κανενα νοημα να εισαι gruaded
the_end Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ο trelosjack εδώ απ'το pc μου δηλώνει ότι θέλει να γνωρίσει εναγωνίως τοοοοοοο... KORITSI_GIA_PC
1980 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 τωρα τα θελει και σενα , να σου κατεβασει κανα κατεβατο με ροζ γραματα με μεγαλα φοντ.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ο trelosjack εδώ απ'το pc μου δηλώνει ότι θέλει να γνωρίσει εναγωνίως τοοοοοοο... KORITSI_GIA_PC O trelosjack θα πρέπει να παλέψει πρώτα με τις δυνάμεις του κακού που τον κρατούν μακριά απ'την αγαπημένη του... :-P
paschalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Exm , κάπου έχασα την επαφή περί γλειψιμάτων . Εγώ είμαι αυτή που υποτίθεται ότι γλύφει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι ρε Πασχαλιά δεν είσαι εσύ αυτή. Αλλά είσαι σίγουρα αυτή που δεν καταλαβαίνει ότι διαβάζει, lolol (καλά, πλάκα)
paschalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτή τη στιγμή το μονο που σκέφτομαι είναι το ολονύχτιο ταξίδι με το τρένο .. k το κινητό που θα είναι στα χερια μου μεθαύριο . Οτιδήποτε άλλο είναι poooooooolu πίσω ..
Lucifer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 ΕΛΑ ΕΛΑ, ΩΠΑ, ΕΙΠΑΜΕ, ΜΗ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ Κ ΟΛΑΣ. Υπάρχει και το http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
paschalia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Καλά , μη σκούζεις . Το άλλαξα επιτόπου , thxz για το link
djgenesis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 υπάρχει αυτό το link σε πρόγραμμα? Η μονο σε web?
djgenesis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 και σοβαρά τώρα, τώρα που κατεβηκα από το λονδίνο με μια ειδική πτήση, μετά από μια 5άωρη καθυστέρηση κατάφερα να γνωρίσω ΠΟΛΎ κόσμο. Μπορεί κάποιος από αυτούς να είναι μέλος του insomnia και πολύ το εύχομαι, αφού ήταν το καλύτερο μου ταξίδι εδώ και ... πολλά χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.