Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ από τη στιγμή που έχω γνωρίσει πλέον τον Akujin, θα ήθελα να γνωρίσω τον paredwse γιατί μου αρέσει πολύ ο προσεκτικός τρόπος που γράφει. Δείχνει άνθρωπο με διάθεση για καλή δουλειά.

Επίσης έχω περιέργεια να δω από μακριά τον 1980, για να δω πόσο χρονών είναι. Δεν έχω όμως όρεξη να τον γνωρίσω από κοντά γιατί δέρνει και είμαι 23 χρονών και όχι 12.

Δημοσ.
Eγώ θέλω να γνωρίσω τον bandito και τον andreaslam για να μου αναπτύξουν από κοντά τις απόψεις τους. Το κακό είναι πως σίγουρα δεν θέλουν εκείνοι. Ε, και με τόσα πήγαιν' έλα στη Χαλκίδα (2 δρόμοι είναι όλη κι όλη ένας πάει κι ένας έρχεται) ο horsepower θα μου εμφανιστεί.... από μόνος του.

Πάντως αυτοί που θα ήθελα να γνωρίσω στ' αλήθεια έχουν γίνει σπάνιοι εώς ανύπαρκτοι σ' αυτό εδώ το φόρουμ. Το πιθανότερο είναι να παντρεύτηκαν και να τους κατάπιε η μαύρη τρύπα.

ε βέβαια, σιγά μην υπάρχουν αντάξιοι του τέρατος άνθρωποι!

και επιτέλους, με έχεις κατατρομάξει πια, δε ντρέπεσαι καθόλου? είσαι πολύ βάρβαρος!!! δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια!!!!

ΥΓ:για το ποιους θέλω να γνωρίσω...later,τώρα φεύγω από τη δουλειά!!!

Δημοσ.
ε βέβαια, σιγά μην υπάρχουν αντάξιοι του τέρατος άνθρωποι!

και επιτέλους, με έχεις κατατρομάξει πια, δε ντρέπεσαι καθόλου? είσαι πολύ βάρβαρος!!! δε μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια!!!!

ΥΓ:για το ποιους θέλω να γνωρίσω...later,τώρα φεύγω από τη δουλειά!!!

χαχαχαχχαχαχα. περιμενα την απαντηση σου. μια ειναι η λυση ανοιχτε το κολοσσαιο και πεταχτε μας μεσα.

Δημοσ.
The perfect meeting:

(σε ηφος Tarantino) punky να μιλαει για γυναικες, Luci να διαφωνει και να περιγραφει με οπτικοακουστικα μεσα τις Τσεχες και Paredwse να τους εξηγει οτι ολα οσα σκεφτοντε και περιγραφουν ειναι παρανομα.

LOL, ακριβώς για αυτό δεν θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον από κοντά. Δεν το λέω από σνομπισμό. Οκ, δεν το λέω από (πολύ) σνομπισμό :P

Αλλά (χωρίς να λέω ότι κάποιος προσποιείται και δεν είναι ο εαυτός του) προτιμώ την εικόνα της web personas που έχω για τον καθένα, όπως ακριβώς την περιέγραψες πριν.

Άλλωστε, τι πιθανότητες δίνει κανείς σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, οι άντρες να μην είναι nerds και οι γκόμενες μπάζα;

Δημοσ.
LOL, ακριβώς για αυτό δεν θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον από κοντά. Δεν το λέω από σνομπισμό. Οκ, δεν το λέω από (πολύ) σνομπισμό :P

Αλλά (χωρίς να λέω ότι κάποιος προσποιείται και δεν είναι ο εαυτός του) προτιμώ την εικόνα της web personas που έχω για τον καθένα, όπως ακριβώς την περιέγραψες πριν.

Άλλωστε, τι πιθανότητες δίνει κανείς σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, οι άντρες να μην είναι nerds και οι γκόμενες μπάζα;

μπορεις να το δεις και σαν πειραμα. για να μην λεμε μαλακιες τωρα δεν μπορεις να συγκεντρωσεις διαφορετικες φυλες που στην καθημερινοτητα τους δεν θα πλησιαζαν καν ο ενας τον αλλον σε ενα μερος για να διασκεδασουν υποτιθετε. ουτε κοινα ενδιαφεροντα εχουμε οι περισοτεροι ουτε την ιδια μουσικη ακουμε ουτε με τον ιδιο τροπο εκφραζομαστε ουτε τιποτα. ακυρο ειναι.

Δημοσ.
τον antreaslam για να συζητήσουμε τα περί προστασίας από τον νονό Aigea..

χχαχαχα. παιδια εχω γνωστους απο το γυμναστηριο που ο δικεφαλος τους ειναι οσο το κουτι του υπολογιστη σας μαζευτε λεφτα και ερχονται.

Δημοσ.
μπορεις να το δεις και σαν πειραμα. για να μην λεμε μαλακιες τωρα δεν μπορεις να συγκεντρωσεις διαφορετικες φυλες που στην καθημερινοτητα τους δεν θα πλησιαζαν καν ο ενας τον αλλον σε ενα μερος για να διασκεδασουν υποτιθετε. ουτε κοινα ενδιαφεροντα εχουμε οι περισοτεροι ουτε την ιδια μουσικη ακουμε ουτε με τον ιδιο τροπο εκφραζομαστε ουτε τιποτα. ακυρο ειναι.

Να λέμε μλκιες,να λέμε...

Μπορώ να σου βρω photo's από meetings,με ηλικίες από 18-60 χρονών.Στην ίδια συνάντηση.Με χιπιά/κομπιουτεράδες/λαϊκούς/εμπόρους/καθηγητάδες/courierάκια/θα έβαζα κι άλλα επαγγέλματα αλλά θα καρφωθώ και θα φάω infraction,μπορεί και ban (πάλι).Να θυμάσαι ότι μετράει η διάθεση προς επικοινωνία και τπτ παραπάνω.:-D

nick[

marios1957 ;P

Ειναι απο τα ατομα που θυμαμαι απο πολυ παλιες εποχες warez mania που ημουν 12-13χρονων ξερω γω.. :S

Με συγκινείς τώρα Νικολή,αλήθεια λέω,αν και δεν τ' αξίζω γιατί πάντα ετερόφωτος ήμουνα.Σου δίνω όμως υπόσχεση,ότι ό,τι και να συμβεί (εκτός από θάνατο) θα με τρως στη μάπα εδώ μέσα.

Δημοσ.
Να λέμε μλκιες,να λέμε...

Μπορώ να σου βρω photo's από meetings,με ηλικίες από 18-60 χρονών.Στην ίδια συνάντηση.Με χιπιά/κομπιουτεράδες/λαϊκούς/εμπόρους/καθηγητάδες/courierάκια/θα έβαζα κι άλλα επαγγέλματα αλλά θα καρφωθώ και θα φάω infraction,μπορεί και ban (πάλι).Να θυμάσαι ότι μετράει η διάθεση προς επικοινωνία και τπτ παραπάνω.:-D

ενταξει μπορει να κανω και λαθος απλα μου φανταζει απιθανο να προκυψει κατι καλο απο κατι τετοιο . η αδιαφορο φανταζομαι η αρνητικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...