vagpap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Το θεαματικό είναι ότι μέσα σε αυτό εδώ το "Μπλα Μπλα" κυκλοφορούν nicks που έχω να δω αιώνες στα άλλα sections... Όχι τίποτα άλλο, απλά βλέποντάς τα έρχεται κάτι από το χρονοντούλαπο της ιστορίας... Στο θέμα μας: Παρέα με Highlander (μόνο έτσι όμως) τον αγαπητό και στους δύο μας karib! Βεβαίως το "αφεντικό"... (slourp slourp... τραγικόπουλος), και θέλω να γνωρίσω τον Eusebius κυριώς... Από τους υπόλοιπους, δε βάζω κανένα nick γιατί θα ξεχάσω κάμποσους άλλους ;-) ΥΓ. Μέχρι να το γράψω, πρέπει να πάρω και εγώ ποπ κορν
kattistt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπαμε καποιοι απο εσας εδω μεσα παιρνετε πολυ προσωπικα τα λεγομενα αλλων.... εγω θα ηθελα να γνωρισω ή να μιλησω περισοτερο με τα παρακατω μελη: 1. paschalia 2. Lucifer 3. paredwse 4. poulinos 5. punky (τυχερε συχαμενε...) και αλλα μελη απλα αυτα προς το παρον!
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Ειπαμε καποιοι απο εσας εδω μεσα παιρνετε πολυ προσωπικα τα λεγομενα αλλων.... εγω θα ηθελα να γνωρισω ή να μιλησω περισοτερο με τα παρακατω μελη: 1. paschalia 2. Lucifer 3. paredwse 4. poulinos 5. punky (τυχερε συχαμενε...) και αλλα μελη απλα αυτα προς το παρον! αμα σου ξαναμιλησω εγω....
punky Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 punky συχαμενε... Γιατί το λες αυτό; Έχω μαρούλι στα δόντια;
kattistt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 αμα σου ξαναμιλησω εγω.... ωχ συγνωμη.... δεν το εκαν επιτηδες... αρα συμπληρωνω: 6. 1980 Ενταξει τωρα.... :???: Γιατί το λες αυτό;Έχω μαρούλι στα δόντια; Γιατι εφαγες σαλατα??? απλα μάρεσει να σε βριζω.... βλαμμενε
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 ωχ συγνωμη.... δεν το εκαν επιτηδες...αρα συμπληρωνω: 6. 1980 Ενταξει τωρα.... :???: Γιατι εφαγες σαλατα??? απλα μάρεσει να σε βριζω.... βλαμμενε δεν ξερω δωσε μου λιγο χρονο να το σκεφτω πρεπει να μεινω λιγο μονος μου....χαχαχαχαχαχαχααχχ
we_will_rise Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Θέλω οπωσδίποτε να γνωρίσω από κοντά τον Aledjo, μια και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα (μουσική djing)... offtopic: Θα αρχίσω να γράφω κι εγώ στους τεχνολογικούς τομείς του φόρουμ, μόλις αρχίσει η σχολή και μάθω κι εγώ περισσότερα πράγματα, έτσι ώστε να μην μου φαίνονται κινέζικα...
pappous_soulis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θέλω να δω τον Lucifer να γνωρίζεται με τον Omnislash πάντως...
1980 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θέλω να δω τον Lucifer να γνωρίζεται με τον Omnislash πάντως... σουρεαλιστικο.
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ θέλω να δω τον Lucifer να γνωρίζεται με τον Omnislash πάντως... εκει πάω και εγω !!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Τα μηνύματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα του παρόντος topic μετακινήθηκαν στο κατάλληλο topic. Φιλική συμβουλή: Όσα μέλη θέλουν να offtopic-ιάσουν και να μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων, μπορούν να το κάνουν άνετα εκεί. Παρακαλώ να μην καταστρέφουν τα υπόλοιπα threads. Ελπίζω να μου αναγνωρίζετε την αρμοδιότητα να σας "κάνω κήρυγμα"...
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Τα μηνύματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα του παρόντος topic μετακινήθηκαν στο κατάλληλο topic. Φιλική συμβουλή: Όσα μέλη θέλουν να offtopic-ιάσουν και να μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων, μπορούν να το κάνουν άνετα εκεί. Παρακαλώ να μην καταστρέφουν τα υπόλοιπα threads. Ελπίζω να μου αναγνωρίζετε την αρμοδιότητα να σας "κάνω κήρυγμα... κλαπ κλάπ κλάπ ... Είδες τι σου κάνει η δύναμη εν τη ενώσει? μεχρι και παλαμάκια σου παίζω!!!! σόρρυ για το οφφτόπικ !
panagos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τον Γιάννη-Πλάτανο. Επίσης Luci όταν κουρευτεί γιατί φοβάμαι τους μαλλιάδες και να ξαναγνωρίσω Paredwse όταν αλλάξει ομάδα.
kaiowas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 The perfect meeting: (σε ηφος Tarantino) punky να μιλαει για γυναικες, Luci να διαφωνει και να περιγραφει με οπτικοακουστικα μεσα τις Τσεχες και Paredwse να τους εξηγει οτι ολα οσα σκεφτοντε και περιγραφουν ειναι παρανομα.
Lighter122 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Lucifer για να γελασουμε με ιστοριες απο το forum και για να τον κραξω για την Γερμανια και την δεκαετια του '40... Omnislash απο καθαρα ανθρωπολογικο ενδιαφερον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.