Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεαματικό είναι ότι μέσα σε αυτό εδώ το "Μπλα Μπλα" κυκλοφορούν nicks που έχω να δω αιώνες στα άλλα sections... Όχι τίποτα άλλο, απλά βλέποντάς τα έρχεται κάτι από το χρονοντούλαπο της ιστορίας...

Στο θέμα μας: Παρέα με Highlander (μόνο έτσι όμως) τον αγαπητό και στους δύο μας karib!

Βεβαίως το "αφεντικό"... (slourp slourp... τραγικόπουλος), και θέλω να γνωρίσω τον Eusebius κυριώς... Από τους υπόλοιπους, δε βάζω κανένα nick γιατί θα ξεχάσω κάμποσους άλλους ;-)

ΥΓ. Μέχρι να το γράψω, πρέπει να πάρω και εγώ ποπ κορν :D

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειπαμε καποιοι απο εσας εδω μεσα παιρνετε πολυ προσωπικα τα λεγομενα αλλων....

εγω θα ηθελα να γνωρισω ή να μιλησω περισοτερο με τα παρακατω μελη:

1. paschalia

2. Lucifer

3. paredwse

4. poulinos

5. punky (τυχερε συχαμενε...)

και αλλα μελη απλα αυτα προς το παρον! ;)

Δημοσ.
Ειπαμε καποιοι απο εσας εδω μεσα παιρνετε πολυ προσωπικα τα λεγομενα αλλων....

εγω θα ηθελα να γνωρισω ή να μιλησω περισοτερο με τα παρακατω μελη:

1. paschalia

2. Lucifer

3. paredwse

4. poulinos

5. punky (τυχερε συχαμενε...)

και αλλα μελη απλα αυτα προς το παρον! ;)

αμα σου ξαναμιλησω εγω....

Δημοσ.
αμα σου ξαναμιλησω εγω....

ωχ συγνωμη.... δεν το εκαν επιτηδες...

αρα συμπληρωνω:

6. 1980

Ενταξει τωρα.... :???:

Γιατί το λες αυτό;

Έχω μαρούλι στα δόντια;

Γιατι εφαγες σαλατα???

απλα μάρεσει να σε βριζω.... βλαμμενε

Δημοσ.
ωχ συγνωμη.... δεν το εκαν επιτηδες...

αρα συμπληρωνω:

6. 1980

Ενταξει τωρα.... :???:

Γιατι εφαγες σαλατα???

απλα μάρεσει να σε βριζω.... βλαμμενε

δεν ξερω δωσε μου λιγο χρονο να το σκεφτω πρεπει να μεινω λιγο μονος μου....χαχαχαχαχαχαχααχχ

Δημοσ.

Θέλω οπωσδίποτε να γνωρίσω από κοντά τον Aledjo, μια και έχουμε κοινά ενδιαφέροντα (μουσική djing)...

offtopic: Θα αρχίσω να γράφω κι εγώ στους τεχνολογικούς τομείς του φόρουμ, μόλις αρχίσει η σχολή και μάθω κι εγώ περισσότερα πράγματα, έτσι ώστε να μην μου φαίνονται κινέζικα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα μηνύματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα του παρόντος topic μετακινήθηκαν στο κατάλληλο topic.

Φιλική συμβουλή:

Όσα μέλη θέλουν να offtopic-ιάσουν και να μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων, μπορούν να το κάνουν άνετα εκεί. Παρακαλώ να μην καταστρέφουν τα υπόλοιπα threads.

Ελπίζω να μου αναγνωρίζετε την αρμοδιότητα να σας "κάνω κήρυγμα"...

Δημοσ.
Τα μηνύματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα του παρόντος topic μετακινήθηκαν στο κατάλληλο topic.

Φιλική συμβουλή:

Όσα μέλη θέλουν να offtopic-ιάσουν και να μιλήσουν περί ανέμων και υδάτων, μπορούν να το κάνουν άνετα εκεί. Παρακαλώ να μην καταστρέφουν τα υπόλοιπα threads.

Ελπίζω να μου αναγνωρίζετε την αρμοδιότητα να σας "κάνω κήρυγμα...

κλαπ κλάπ κλάπ ... :) Είδες τι σου κάνει η δύναμη εν τη ενώσει? μεχρι και παλαμάκια σου παίζω!!!!

σόρρυ για το οφφτόπικ !

Δημοσ.

Θα ήθελα να γνωρίσω απο κοντά τον Γιάννη-Πλάτανο. Επίσης Luci όταν κουρευτεί γιατί φοβάμαι τους μαλλιάδες και να ξαναγνωρίσω Paredwse όταν αλλάξει ομάδα.

Δημοσ.

The perfect meeting:

(σε ηφος Tarantino) punky να μιλαει για γυναικες, Luci να διαφωνει και να περιγραφει με οπτικοακουστικα μεσα τις Τσεχες και Paredwse να τους εξηγει οτι ολα οσα σκεφτοντε και περιγραφουν ειναι παρανομα.

Δημοσ.

Lucifer για να γελασουμε με ιστοριες απο το forum και για να τον κραξω για την Γερμανια και την δεκαετια του '40...

Omnislash απο καθαρα ανθρωπολογικο ενδιαφερον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...