Προς το περιεχόμενο

Ποιον insomniac θέλετε να γνωρίσετε πάση θυσία;

Akujin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Aigeas,1980:Χαλαρά πηδηχταράδες μου,χαλαρά.

Σενάριο 1ο.Ο marios1957 είναι μισοριξιά,τον κουτουπώνεις και έρχεται ο paredwse ο κολλητός του και σου σβουρίζει δύο 7.35,η καθεμία στο γόνατο.Πότε θα περπατήσεις;

Σενάριο 2ο.Για τον "α" η "β" δεν τα καταφέρνεις.Ποιός θα πάει φαγάκι στα Aigeasάκια το βράδυ;

Σενάριο 3ο.Τα καταφέρνεις και σε παίρνουνε μάτι δυο-τρεις.Πως θα μεγαλώσουνε τα μικρούλια με σένα στη τούφα;

Και γω έχω τσακωθεί φραστικά με τον badido κάποτε.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του βγάλω το μάτι μόλις τον κοζάρω;

Εδώ μέσα μπαίνουμε για να μας πούνε πόσο έξυπνοι/πλούσιοι/ξανθοί είμαστε,αν είναι πάμε και στα κωλοχανεία για "άλλες" καταστάσεις.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σενάριο 1ο.Ο marios1957 είναι μισοριξιά,τον κουτουπώνεις και έρχεται ο paredwse ο κολλητός του και σου σβουρίζει δύο 7.35,η καθεμία στο γόνατο.Πότε θα περπατήσεις;

Σενάριο 2ο.Για τον "α" η "β" δεν τα καταφέρνεις.Ποιός θα πάει φαγάκι στα Aigeasάκια το βράδυ;

Σενάριο 3ο.Τα καταφέρνεις και σε παίρνουνε μάτι δυο-τρεις.Πως θα μεγαλώσουνε τα μικρούλια με σένα στη τούφα;

Και γω έχω τσακωθεί φραστικά με τον badido κάποτε.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του βγάλω το μάτι μόλις τον κοζάρω;

Εδώ μέσα μπαίνουμε για να μας πούνε πόσο έξυπνοι/πλούσιοι/ξανθοί είμαστε,αν είναι πάμε και στα κωλοχανεία για "άλλες" καταστάσεις.

Ευχαριστώ.

+1000 αν μου επιτρέπεις να συμπληρώσω οτι ορισμενοι χρησιμοποιούν την γλώσσα τους (και όχι μόνο) και/σαν προέκταση τους πέους τους...

χμμμμ... τώρα που το σκέφτομαι είναι το μοναδικό φόρουμ όπου ο μ.ο. του ανδρικού μορίου είναι 40εκ.

Κορίτσιαααα ου ου ...

εδιτ. Πάντως αν είναι να δαρθείτε στην συνάντηση έρχομαι ;)

Δημοσ.

χμμμμ... τώρα που το σκέφτομαι είναι το μοναδικό φόρουμ όπου ο μ.ο. του ανδρικού μορίου είναι 40εκ.

Κορίτσιαααα ου ου ...

εδιτ. Πάντως αν είναι να δαρθείτε στην συνάντηση έρχομαι ;)

μάλλον δεν μπαίνεις σε πολλά forums. αν είναι να έχει θέαμα πάντως θα είμαι και εγώ incognito με μια εφημερίδα με τρύπες

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

να μου εκφρασει την αποψη του ειπα οπως την εξεφρασε εδω μεσα. Θελω να δω απλα αν θα το κανει. Το τι θα κανω εγω ειναι αλλο θεμα. και αν εχει πανω απο πεντε ατομα να τον προστατευουν οπως το θετεις δεν εχω προβλημα και να τις μαζεψω μου αρεσει να ειμαι μονος μου απενταντι σε πολλους σε αυτες τις φασεις απλα δεν ξεχναω ποτε προσωπα και θα τους βρω πολυ συντομα με τον τροπο μου , που μενουν ποιοι ειναι και δεν θα ηρεμησω αν δεν τους δω στο πατωμα να σερνονται. κοινως θα μετανοιωσουν την ωρα και την στιγμη. αυτα μαριε. Δεν προκαλεσα εγω αλλος προκαλεσε και πρεπει να παρει την απαντηση του.σε πραγματικες διαστασεις. εφοσον υπαρξει η ευκαιρια μην φανταστεις οτι καιγομαι κιολας.

Δημοσ.
μάλλον δεν μπαίνεις σε πολλά forums. αν είναι να έχει θέαμα πάντως θα είμαι και εγώ incognito με μια εφημερίδα με τρύπες

ακους combichrist? νομιζω σε ειχα ξαναρωτησει.

Δημοσ.
ακους combichrist? νομιζω σε ειχα ξαναρωτησει.

ναι combichrist είναι. δεν νομίζω να με είχες ξαναρωτήσει όμως. nice to meet you πάντως :)

3 συνεχόμενα posts σε 1 topic δεν πρέπει να έχω ξανακάνει όσα χρόνια είμαι εδώ

Δημοσ.
δεν κατάλαβα που μίλησα για τίποτα σεξουαλικό....πιες 2 γουλιές καφέ ακόμα, κάνε και ένα τσιγάρο και ένα για μένα που το έχω κόψει 2 μήνες.

οκ! :)

αντε στην υγειά σου λοιπόν :)

Δημοσ.
ναι combichrist είναι. δεν νομίζω να με είχες ξαναρωτήσει όμως. nice to meet you πάντως :)

3 συνεχόμενα posts σε 1 topic δεν πρέπει να έχω ξανακάνει όσα χρόνια είμαι εδώ

αν σου αρεσει το ειδος την παρασκευη παιζουν xotox με noisuf-x στο under αν δεν το γνωριζεις θα ειναι πολυ καλα. και εγω χαιρομαι που ακουει καποιος αυτο το ειδος.

Δημοσ.
αν σου αρεσει το ειδος την παρασκευη παιζουν xotox με noisuf-x στο under αν δεν το γνωριζεις θα ειναι πολυ καλα. και εγω χαιρομαι που ακουει καποιος αυτο το ειδος.

heh to ξέρω εκεί θα είμαι. είδα myspace τώρα.."uncovered" ? :)

Δημοσ.
heh to ξέρω εκεί θα είμαι. είδα myspace τώρα.."uncovered" ? :)

keep me away from hate , keep my perspective straight , keep my eyes uncovered. δικος μας εισαι ρε ? αμα εχεις myspace για κανε μια προσθηκη γιατι παιζει να εχουμε κοινους γνωστους. ολες αυτες οι φατσες που ειδες απο εκει μεσα ειναι.

Δημοσ.

Καλα βρε παιδια, εμενα δεν θελει να με γνωρισει κανενας? Παροτι εχω καποιες φιλιες εδω μεσα μου αρεσει η παρεα. Θα χαρω να μαζυτει μια ωραια παρεα καπου ομορφα. Θα γινει πολυ χαβαλες..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...