ntountou Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 όλες τις ελεύθερες ( ...γενικά, "διαθέσιμες" ) γυναίκες του insomnia 1 ψήφος έτσι; δεν έχεις παράπονο...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ε, αφού έβαλες μόνο 1 ψήφο, εγώ αναγκαστικά θα πω Akujin
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ελα ρε αυτό το τσογλάνι; μας χρειάζεται 1 μίτινγκ πάντως η κλίκα μανουελ,vsls,ακου και λοιποί ΒW-αδες με συντονιστή τον dr. Claw
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Οχι συντονιστη! Στη μεση τον dr. Claw για να μη γλυτωσει! BTW αλλαξε το ποστ σου σε ελληνικα!
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Οχι συντονιστη! Στη μεση τον dr. Claw για να μη γλυτωσει!BTW αλλαξε το ποστ σου σε ελληνικα! μην προδίδεις το σχέδιο!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ελα ρε αυτό το τσογλάνι; Μα γι'αυτό θέλω να τον συναντήσω. Για να του τα σούρω ένα χεράκι. εδιτ: Πάντως υπάρχει και πρόβλημα τοποθεσιών. Ένας Αθήνα ( "εκεί δεν είναι το Νέο Ηράκλειο;" ρώτησε ο άσχετος ), ένας Τρίκαλα (το torino δε το συζητάω), ένας Λάρισα και ένας που αγνοείται αν έχει καν σταθερή υπόσταση.
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Λουσιφερ να σου υπενθυμισω οτι λατρευω το γουργουρισμα των περιστεριων ,καθομαι ΠΑΝΤΑ στην αριστερη μερια των κυλιομενων , λατρευω τα μικρα κ αθωα μελαχροινα (κατα προτιμηση ) παιδακια- μωρακια κ πολλα αλλα . Επισης λογω του οτι εχεις μια φαντασιωση σχετικα με ανωδυνους κ τα ρεστα .. κ πολλες αλλες σχετικα με κανιβαλισμους κ τα ρεστα .. προτιμω την συνομιλια μεσω μσν ( τα φυλαω τα ρουχα μου εγω , αμ πως ? :Ρ ) .
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Οποτε απλο ειναι! Βρισκομαστε στα Φαρσαλα κ για κανα χαλβα Για τον ανυποστατο δεν φοβαμαι θα μας βρει μονος
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Οποτε απλο ειναι! Βρισκομαστε στα Φαρσαλα κ για κανα χαλβα Για τον ανυποστατο δεν φοβαμαι θα μας βρει μονος Χαχα! Ναι ναι! Στα φάρσαλα! Πάντως θα έπρεπε να μπορούμε να ψηφίσουμε περισσότερους από έναν. Εγώ υπάρχουν αρκετοί που θέλω να γνωρίσω (όχι πολλοί, αλλά αρκετοί). Τέλος πάντων, ας μην χαλάσω το παιχνίδι. Πλάκα έχει και έτσι.
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 πες ρε παιδί κι άλλους δεν πειράζει. αφού εξασφάλισα τα πρωτεία σιγά...
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Akujin δε το κανεις σωστα ομως! Απο μια εντελως αυθορμητη κ ακρως προσωπικη μου ιδεα... Θα διαλεξουμε ολοι απο 1-2 insomniacs μολις συγκεντροσουμε 64 θα αρχισουμε τις ψηφοφοριες για τον MWI (aka Most Wanted Insomniac) πρεπει να βρεις ομως κ φωτος
Gary Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εγώ θέλω τον vsls για να τον πλακώσω στο ξύλο :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.