Προς το περιεχόμενο

motherboard με AGP & PCI ΕXPRESS θύρα

paopipis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

vevaiws kai ginetai...sinithws omws einai moufes....monadiki kaloutsiki apo oses kserw einai ayti pou dineis sto link...alla de vlepw logw na pareis kati teteio... an thes pc gia gaming...dld na alakseis mobo kai cpu mono enw kratas ti palia karta grafikwn? posi diafora na deis etsi? de nomizw kai megali!!

Δημοσ.

Ένας λόγος είναι ότι έχω Pentium 2,6 και θέλω να τον αλλάξω σε amd αλλά τα λεφτά δεν φτάνουν και για κάρτα γραφικών (η προηγούμενη που είχα ήταν agp και έκανε καλά την δουλεία της).

Μελλοντικά όμως θέλω να βάλω pci express (γιατί η εποχή agp πέρασε πια) άρα εαν δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην απόδοση αυτή πιστεύω θα είναι μια καλή λύση.

Λοιπόν γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην απόδοση;

P.S. Συμφωνώ με την μεταφορά του topic.

Δημοσ.

Μεγαλη διαφορα στην αποδοση δεν θα δεις(στην πραξη παντα γιατι στην θεωρια υπαρχει).Επισης επειδη εχω στησει μηχανηματα με τετοιες mobo ειναι πολυ "φτωχες" σε χαρακτηριστικα και δυνατοτητες(π.χ.2 SATA μαλλον χωρις raid) και σιγουρα λιγοτερο αξιοπιστες απο οποιοδηποτε αλλη mobo με εναν διαυλο γραφικων(οπως συνεβαινε και παλιοτερα).Οποτε περιμενε λιγο ακομα να κανεις ολωκληρωμενη και πιο σωστη αλλαγη,εξαλλου ο P4 που εχεις αντεχει μεχρι την επομενη γενια CPU(am2 και conroe)..

Δημοσ.

loipon pedia den yparxei logos na parei kapios agp me pci mazi.an exeis pci enoeite pos afti tha xrisoimopoihseis kai logo kostous alla kai apodosis.kai oso gia cpu i pentium exei meinei ypervolika poli piso mprosta stin amd me ton fx 60 pou den irthe akoma stin ellada.(opou nane erxete).

Δημοσ.
Ένας λόγος είναι ότι έχω Pentium 2' date='6 και θέλω να τον αλλάξω σε amd αλλά τα λεφτά δεν φτάνουν και για κάρτα γραφικών (η προηγούμενη που είχα ήταν agp και έκανε καλά την δουλεία της).

Μελλοντικά όμως θέλω να βάλω pci express (γιατί η εποχή agp πέρασε πια) άρα εαν δεν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην απόδοση αυτή πιστεύω θα είναι μια καλή λύση.

[b']Λοιπόν γνωρίζει κανείς εαν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην απόδοση;[/b]

P.S. Συμφωνώ με την μεταφορά του topic.

Και εγω για ΑΜD πηγαινα αλλα αυτος που ηθελα εκανε 480Ε και θα ημουν αναγκασμενος να παρω μια καρτα φτηνη!!

Ευτυχως εκανα το αλλο!Πηρα τον Intel τον 2.66 dual core με 135 Ε(τζαμπα)

Τον εκανα overclock με μια ψυκτρα της thermaltake και τον ανεβασα στα 3,75 GHZ ετσι μου εφτασαν τα λεφτα να παρω και μια 7900GT και ειμαι τωρα Super!!

Δημοσ.
pola gkazia de tou edwses?einai sigoura stathero me aera?

Ασφαλως!!!

Αλλα πρωτα το ερευνησα το θεμα δεν εκανα του κεφαλιου μου φιλε!

ο 2,66 ειναι ενας 3,2 απλα φρεναρισμενος με χαμηλοτερη τιμη!!Ειναι παρα πολυ καλη περιπτωση(Δεν λεω ψεματα)Στο sisoft 2007 εδειξε πως ειναι λιγο ταχυτερος σε mips και mflops απο τον AMD 4400+ που κοστιζει 480 Ε!!!!!!

Και λιγο πιο αργος απο τον 4800+ που κανει 700 Ε

Δεν ξερω στην πραξη τι γινεται αλλα το sisoft νομιζω οτι ειναι καλο benchmark!Αν δεν πιστευετε εχω παμπολα screens με benchmarks αν καποιος ενδιαφερεται μπορω να σας τα δειξω!ειναι πολυ κορυφαιος

για τα λευτα του!!

Ασφαλως εκανα πειραματα ειχε μπλε οθονες που και που αλλα αυτα εφτιαξαν οταν ανεβασα την ταση!!

Το PC τωρα δουλευει ασταματητα δεν κολλησε ουτε μια φορα!!!:)

Δημοσ.

to oti einai komenos 3.2 d leei tipota...einai tis idias oikogenias ayto mono.... oloi oi epeksergastew tis idias oikogenias thewritika apo arxitektonikis apopsews einai ikanoi na treksoun sti sixnotita tou megalou aderfou alla de tha exoun oloi tin idia thermiki simperifora... etsi lipon ksexwrizoun ta kala mpiskota apo ta xeirwtera kai ta cpu twn kaliterwn mpiskwtwn tous trexoun sta megista mhz enw ta xeirwtera se pio xamiles times...twra an einai kati antistixo me tin x800gto2 tis ati de kserw makari...mi sou meinei kai sto xeri... +40% me aera pola mou fenontai....

Δημοσ.
den antilegw oti pianei megala noumera(alimono an den epiane) a! kai iparxei kai printscreen!(filika to lew)

Το ξερω αλλα δεν πιανει σε εμενα δεν ξερω γιατι......

Εχω ασυρματο και το δουλευω χωρις drivers...Ισως γιαυτο δεν βαριεσε!

Δημοσ.
de doulevei ab einai to F lock energopoiimeno!! mipws to exeis on? svise to kai dokiase!

Μπαααα δεν κανει τιποτα!!!Κανονικα που τις κανει save?μηπως ψαχνω αλλου!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...