Προς το περιεχόμενο

Κόλημα στην εγκατάσταση Windows! Τρελαίνομαι!!!

alfista

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε μήπως είναι σαν εκείνη την περίπτωση που άναβε ο άλλος το φώς του μπάνιου και έπεφτε το ιντερνετ; για άντε τράβα το καζανάκι!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dokimase na 3ekinhseis me mem test.

To 11% nomizw einai to arxeio "drivers.cab" kai gemizei thn RAM sou. An einai kapou xtyphmenh tha sou sfyri3ei .

Dokimases na alla3eis IDE? Mou exei symbei kai ayto

Δημοσ.

tha sas fanei kapws periergo alla emena epeidi mou exei xanasymbei apla to anaferw

Se ena mobo apo ena filo mou eixa paromoia provlimata kai den ginotane me tipota egkatastasi olo kai kapou kolouse olo kai kati ekane

mexri kai epexergasti tou eixa allaxei alla tipota , mnimes , disko , cd/dvd/cd-rw/dvd-rw

ta pragmata tou filou se allo mobo doulevane kanonikotata kai giayto me paraxenepse

to apotelesma kai efoson exoume faei 1 ebdomada me dokimes kai allages kai exontas dialysei 2 ypologistes kai exoume kanei tous apeirous syndyasmoys , paratirw 3 pyknwtes panw sto mobo na einai "fouskwmenoi" , brikame ena filo ilektroniko mas allaxe tous pyknwtes kai i egkatastasi egine ws dia mageias teleia !!!

gia tou logou to alithes eixa kratisei kai mia fwto alla tha tin anebasw to apogevmataki apo to spiti giati twra eimai stin douleia kai den tin exw mazi mou!

Δημοσ.

nai exeis dikio. An oi piknotes einai fouskomenoi opos les i akoma xeirotera exoun bgalei mia bromia apo pano tote theloun allagma i petama i mitriki an den ginete. ksekathara o filos edo exei problima ti mitriki tou. ( isos me ton epeksergati pali alla to brisko poli apithano!)

Δημοσ.

trofodotiko dokimases na allaxeis oso kia periergo sou fenete egw ixa skasi me paromoia perptwsi,ixa allaxei sklirous ,ram.mo/bo k tpt

evala kainouria trofodotiko k swthika pragmatikaaaaaaa

Δημοσ.
Dokimase na 3ekinhseis me mem test.

To 11% nomizw einai to arxeio "drivers.cab" kai gemizei thn RAM sou. An einai kapou xtyphmenh tha sou sfyri3ei .

Όπως είχα γράψει παραπάνω είχα δοκιμάσει και με τη δικιά μου μνήμη και πάλι κολούσε. Ωστόσο το post σου με έβαλε σε σκέψεις και έτσι σε πρώτη φάση τέσταρα τη μνήμη πάνω στη δικιά μου μητρική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Για το φόβο των Ιουδαίων θα δοκιμάσω και πάνω στην άλλη μητρική να δούμε τι παίζει.

Παιδιά όπως έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες όλα είναι on board και δεν υπάρχει καμία pci συνδεδεμένη συσκευή. Επιπλέον δοκίμασα και διαφορετικά δισκάκια αλλά και έβαλα και δικό μου drive καθώς και δικά μου καλώδια στον πύργο. Όλα μάταια. Επιπλέον για το φίλο που αναφέρθηκε στα τζαμπεράκια, είχε δίκιο ότι όντως καναδυό φορές στις 20 ξεχάστηκα, αλλά τώρα δεν φταίει αυτό. :(

Οι πυκνωτές με μια πρώτη ματιά μια χαρά μου φάνηκαν. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω που είπε ότι μάλλον η mobo φταίει για τα βάσανα μου. Ωστόσο ενδέχεται να δοκιμάσω και άλλο τροφοδοτικό όπως πρότεινε ο άλλος φίλος αν και νομίζω ότι όλα μάταια είναι. Κι όλα αυτά για μια κωλομητρική των 49.99Ε που τα έχει όλα πάνω! Γιατί οι φίλοι δεν σε ρωτάνε όταν είναι να πάρουν pc και σε ρωτάνε μόνο όταν χαλάσει;

Δημοσ.
Όπως είχα γράψει παραπάνω είχα δοκιμάσει και με τη δικιά μου μνήμη και πάλι κολούσε. Ωστόσο το post σου με έβαλε σε σκέψεις και έτσι σε πρώτη φάση τέσταρα τη μνήμη πάνω στη δικιά μου μητρική χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Για το φόβο των Ιουδαίων θα δοκιμάσω και πάνω στην άλλη μητρική να δούμε τι παίζει.

Kanto mia kai pes mas. An ontws einai xtyphmenh h mnhmh tha to deis sigoura

Δημοσ.

to oti dokimases tis mnimes enalax den leei kati ;) mporei to prob na einai ston memcontroler sto mobo kai etsi na min vgazeis akri me opiadipote mnimi valeis pano...

to kalitero pou exeis na kaneis einai na afiseis merika passes to memtest sto sistima opos einai gia na tou peraseis windows ;)

Δημοσ.

Λοιπό σήμερα δοκίμασα το http://www.memtest86.com/ στο pc του φίλου μου με τη μνήμη του πάνω. Μετά από μισό λεπτό κόλησε. Μετά έβαλα τη δικιά μου μνήμη και πάλι κόλησε. Μετά από λίγο έβαλα και τις δυο μνήμες πάνω και φυσικά ξανακόλησε. Δοκίμασα τη δισκέτα στο δικό μου pc να δω μήπως πήγαινε κάτι στραβά με τις μνήμες ή το memtest και μετά από 1 ώρα ακόμα τρέχει κανονικά. Επομένως τζάμπα παιδευόμουν με δίσκους. Υπάρχει περίπτωση για αυτό το κόλημα να φταίει κάποια ρύθμιση από το bios; Το πόρισμα ποιο είναι; Πάω για νέα μητρική;

Υ.Γ. Θα κάνω μια τελευταία δοκιμή βάζοντας πάνω στο pc του φίλου μια κάρτα γραφικών, μήπως η on board κάρτα γραφικών που τραβάει 64ΜΒ μνήμη μπερδεύει το memtest.

Δημοσ.

Profanws einai kapoios controller sthn m/b . Dokimase tis mnhmes tou filou sou sto diko sou PC me to memtest gia na eisai sigouros oti oi mnhmes tou den epathan tipota.

To idio eixe symbei kai se mena. Ligo koulo, alla fenetai oti pas gia nea m/b.

Δημοσ.
Profanws einai kapoios controller sthn m/b . Dokimase tis mnhmes tou filou sou sto diko sou PC me to memtest gia na eisai sigouros oti oi mnhmes tou den epathan tipota.

To idio eixe symbei kai se mena. Ligo koulo' date=' alla fenetai oti pas gia nea m/b.[/quote']

Νομίζω το δοκίμασα και με τις 2 μνήμες στο δικό μου PC και έτρεχε κανονικά. Επομένως πάω (ο φίλος μου τέλος πάντων) για καινούργια mobo. Υπάρχει περίπτωση για το κόλημα του memtest να φταίει κάποια ρύθμιση στο bios ή τίποτα σκόνες;

Δημοσ.
3era .... "OXI[/u']" ... Sorry dike mou..... Kaloriziko to kainourio sas plynthrio...

Σε ευχαριστώ φίλε! Βασικά δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι καθόλου για τη μητρική. Το pc ήθελα να το φτιάξω για το γμτ, αλλά είχα ξεκαθαρίσει στο φίλο μου ότι μετά θα του το έσπαγα όπως κι αυτό μου έσπασε τα νεύρα. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...