Προς το περιεχόμενο

Online Concert Tickets

winmik2kx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από net εισητήρια για μια συναυλία, συγκεκριμένα του Robbie Williams στο Βερολίνο, Olympiastadion, 27.07.06. Ψάχνοντας λίγο βρήκα διάφορα site με εισιτήρια, σχεδόν όλα όμως είχαν τα "ακριβά", ενώ με ενδιαφέρουν αυτά στην αρένα, που είναι και τα πιο φθηνά. Βρήκα μόνο στο http://www.ventic.de , αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αν υπήρχαν και άλλες προτάσεις για αξιόπιστα site που μπορώ να παραγγείλω εισιτήρια να τα στείλουν Ελλάδα, θα ήμουν υπόχρεος!

Φιλικά, WinMik

Δημοσ.

Χίλια ευχαριστώ για τη διεύθνση, αλλά δυστυχώς...

"...Unfortunately, the online tickets are sold out, please try the box offices below...."

Η άλλη η βλακεία το ventic δε λέει τίποτα για διαθεσιμότητα, μάλλον θα πρέπει να τους στείλω κάνα e-mail...

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να ψάξεις στο google να προς ένα όλα τα ticketboxes...

Kαι να ξέρεις ότι όλοι εκτός του επίσημου ticket seller βάζουν καπέλο στις τιμές!

Δημοσ.

Αυτό έκανα (google), πριν ακόμα ξεκινήσω το θέμα... Έστειλα Mail στο ventic να δω τι θα μου απαντήσουν, αλλά φοβάμαι ότι ήδη έχω αργήσει... Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη βοήθειά σου, με ό,τι νεότερο θα επανέλθω.

--WinMik--

Δημοσ.

Μου απάντησαν (πολύ γρήγορα) στο mail που έστειλα, έχουν τελικά εισιτήρια. Οπότε μάλλον θα τα παραγγείλω από εκεί.

--WinMik--

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο topic ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ εισιτήρια για Down και Tool που παίζουν στην Ιταλία?Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...