bansumi Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Έχω ένα motherboard DFI 661FX-TML και έκανα κανονικά το update του BIOS από τα windows. Όλα πήγαν κανονικά αλλά στην επανεκκίνηση κολλάει στην οθόνη "Updating ESCD...". Του έβγαλα όλες τις κάρτες που έχω μέσα αλλά συνεχώς κολλάει στο ίδιο σημείο. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Reset το bios απο το κουμπι η το jumperaki που ειναι πανω στο Μotherboard.
dordas Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 An exeis dio diimm mnimis panw dokimase na vgaleis to ena kai ksanadokimase na kaneis boot
bansumi Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Και reset το BIOS έκανα και τη μία μνήμη άφησα μέσα αλλά τίποτα, κολλάει στο ίδιο σημείο, βοήθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 βγαλε και την μπαταρια για λιγο και αν οχι τοτε αντε γεια το motherboard
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ http://www.wimsbios.com/phpBB2/viewtopic.php?t=5774&sid=3b2256b685bea72b3517402c887b3144 http://www.dewassoc.com/support/bios/escd.htm Και δες αν θα φτιαξει ξαναπερνωντας το update bios ξανα
bansumi Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Το floppy δε δουλεύει, υπάρχει άλλος τρόπος για να προσπαθήσω να ξαναπεράσω το update του BIOS?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 με usb ,αλλα αφου δεν μπαινει στο bios πως θα bootaris απο το usb? ΟΕΟ
bansumi Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Είναι φυσιολογικό να γράφει για τον επεξεργαστή "Cache Memory: None"? Μήπως έχει κάποια σχέση με το πρόβλημα? Πήρα ένα άλλο motherboard από ένα παιδί με το ίδιο socket 775, το έβαλα και σταματάει στο ίδιο ακριβώς σημείο, βοήθεια
Kyro Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 lol den eprepe na to ksanakaneis. i kapio provlima exei to arxiaki me to bios pou katevases i katevases lathos arxio. ego palia eixa ena msi kai tou eixa kanei update to bios alla kati den pige kala kai den ksananikse. eftixos eixa tin egiisi, to piga piso kai ekana ton kinezo: "kserete exthes to vradi douleve kanonika, simera to proi pou piga na to anikso den kanei tipota, exei mono mia mavri othoni", mou to pirane to ftiaksane (isos na mou dosane kai kenourgio den thimame) kai ola kala . pantos giaftous den einai tipota na to ftiaksoun to bios apla to ksanaprogramatizoun. simperasma: den mporeis na kaneis tipota, apla steilto na sto ftiaksoun.
bansumi Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Ας πούμε ότι κατέβασα λάθος αρχείο (αν και είμαι σίγουρος ότι κατέβασα το σωστό), το άλλο motherboard που έβαλα με τα απαραίτητα μόνο (ram, ένα σκληρό, πληκτρολόγιο, ποντίκι και κάρτα γραφικών) να κολλάει κι αυτό στο ίδιο σημείο? Άρα κάτι άλλο συμβαίνει λογικά, έτσι δεν είναι?
Kyro Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 mallon den katalava kala. nomiza oti enoouses gia to allo motherboard oti tou ekanes kai aftounou to update. meta to update mporeis na mpeis sto bios prin sou vgalei to Updating ESCD; an mporeis na mpeis sto bios exei mia epilogi kapou gia to an tha kanei updating escd i oxi. oto oti den vlepei tin cache tou epeksergasti ontos einai ipopto. oute sto allo motherboard vlepei tin cache;
bansumi Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μπορώ να μπω στο BIOS και έχω δοκιμάσει αυτό που λες και enable και disable αλλά το ίδιο αποτέλεσμα. Νομίζω και στα δύο motherboard δεν βλέπει την cache. Αυτές τις ρυθμίσεις ESCD τις γράφει στην μνήμη cache? μήπως δεν τη βλέπει για να τις γράψει γι' αυτό κολλάει?
Kyro Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 an oute sto allo motherboard vlepei tin cache tote to mono pou mou erxete sto mialo einai oti exei provlima i cpu. dokimase kapia alli cpu sto diko sou motherboard kai an doulepsei tote sigoura einai afto
bansumi Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Πριν κάνω το update εδώ και μερικές μέρες είχα κάποια κολλήματα, στην κίνηση του ποντικιού αλλά και στο tv-tuner που είχα, αλλά δεν πήγε κάπου το μυαλό μου. Η κάρτα γραφικών μου είναι ASUS 256MB. Ο επεξεργαστής P4 3.0GHz. Αν είναι ο επεξεργαστής τι μπορώ να κάνω. To motherboard A-Open i865PEa-71LFR με socket LGA775 τι επεξεργαστές μπορεί να πάρει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.