Προς το περιεχόμενο

Fujitsu-Siemens remote control και Winamp

gravitalsun

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα Fujitsu-Siemens Α3667. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες, φαίνεται ένα υπέροχο μηχάνημα, πολύ τίμιο για τα λεφτά του(κάτι ανάλογο σε sony ή toshiba κάνει τουλάχιστον τα διπλά λεφτά)

Δύο ερώτησεις αν ξέρει κάποιος να απαντήσει. Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το remote control για χρήση με άλλα προγράμματα όπως με το winamp κλπ εκτός από το Power Cinema ?

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε τις default αντιστοιχείες των πλήκτρων συντόμευσης του πληκτρολογίου ?

Το μηχάνημα θα το φορμάρω και θα του περάσω WinXP pro. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να του αναβαθμίσω το BIOS σε 1.06c. Για τη κάρτα γραφικών δεν βρήκα ποιο καινούριο BIOS να την flasharo και αυτήν. Α τελικά πόση είμαι η μνήμη της, είχα την εντύπωση ότι έχει 128 ΜΒ αλλά στις ιδιότιτες λέει 512 Mb hypermemory, τι ισχύει ?

Ευχαρίστω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για το powercinema δεν έχω δει δυστυχώς κάποιον τρόπο να αναπρογραμματίσω και το remote αλλά και τα πλήκτρα (έχω τον 1667, αλλά δεν περιμένω να υπάρχουν και μεγάλες διαφορές).

Σε ό,τι αφορά την X700, το Hypermemory είναι τρόπος χρήσης της μνήμης του συστήματος ως επιπλέον μνήμη της κάρτας γραφικών (shared memory ουσιαστικά). Η αποκλειστική μνήμη της κάρτας γραφικών, είναι 128

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...