Προς το περιεχόμενο

ΔΙΑΙΡΕΣΗ Dvd

DASIKOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορούμε να διαιρέσουμε ένα dvd άνω των 4,7 και να το αντιγράψουμε σε δύο άλλα;αν γνωρίζει κάποιος ασ με βοηθήσει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαίρεση; :?

Δηλαδή (υποθέτοντας ότι μιλάς για DVD με ταινία) να πάρεις την ταινία και να την βάλεις σε ένα DVD και μετά να βάλεις τα extras σε άλλο; :?

Γιατί μάλλον δεν συμφέρει η διαίρεση αλλά η συμπίεση...

Δημοσ.

Διαίρεση: υποθέτω πως εννοεί αυτό που έχω δει να κάνουν μερικά προγράμματα σε περιβάλλον windows: Βάζουν στο πρώτο DVD τα extras, τα μενού και όση από την ταινία χωράει (χωρίς συμπίεση ή μείωση της ποιότητας) και στο δεύτερο DVD την υπόλοιπη ταινία.

Σε MacOS δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο αλλά δεν το έχω ψάξει κι όλας, μιας και δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τρόπος αντιγραφής...

Edit: fits13 & Alexis, ο DASIKOS προφανώς ενδιαφέρεται για πρόγραμμα που να δουλεύει σε λειτουργικό Apple MacOS X (αλλιώς, ποιός ο λόγος να κάνει την ερώτηση σε αυτήν εδώ την κατηγορία? ) και όχι σε Windows.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις rip ολόκληρο το DVD σε ένα folder του σκληρού σου δίσκου με το MacTheRipper, το οποίο αφαιρεί και CSS-Macrovision. Αυτό το rip δεν κάνει συμπίεση, κατεβάζει το DVD όπως είναι.

Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει πρόγραμμα που σε βοηθάει να διαχωρίσεις τα διάφορα streams από το DVD (δηλ. πρώτο .vob είναι πχ η ταινία, δεύτερο .vob είναι το making of κλπ) και να διατηρήσεις ανέπαφα τα μενού...

• Super Moderators
Δημοσ.
Το InterVideo DVDCopy 4 κάνει 2 DVD χωρίς χάσιμο ποιότητας

Ίσως και να'χεις δίκιο αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μας ενδιαφέρει καθόλου καθώς δουλεύει μόνο σε Windows 2000/ΧΡ.

Εδώ συζητάμε για προγράμματα που δουλεύουν σε MacOS - εξ'ου και η παρούσα ενότητα έχει τον τίτλο MacOS. ;)

Δημοσ.

παρεδωσε,συγγνωμη για το οφ τοπικ,αλλα επειδη ειδα οτι εισαι ο αρμοδιος για το φορουμ των αγγελιων,προσπαθησα να σου στειλω ΠΜ σχετικα με αυτο ,αλλα λεει οτι εχεις γεματο "καδο" αλληλογραφιας. σε παρακαλω,αν καποια στιγμη το αδειασεις, απλα ενημερωσε με,να σου στειλω!

ευχαριστω πολυ, κ παλι συγγνωμη για το οφ τοπικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...