apoikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (13-14/5) διοργανώνεται ένα 24ωρο εκδηλώσεων για το ποδήλατο. Ξεκινά στις 12:00 το Σάββατο με πορεία από το πεδίο του Άρεως, και συνεχίζει με πορείες και εκδηλώσεις μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.cyclingnews.gr/show_news.asp?id=910&parent=6 Το highlight κατ' εμέ είναι η νυχτερινή πορεία (05:00) προς το Φάληρο και η ανατολή στη θάλασσα. Θα πάω καρφωτός. Ελπίζω το ίδιο και αρκετοί από εδώ
bandito Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται (13-14/5) διοργανώνεται ένα 24ωρο εκδηλώσεων για το ποδήλατο. Ξεκινά στις 12:00 το Σάββατο με πορεία από το πεδίο του Άρεως' date=' και συνεχίζει με πορείες και εκδηλώσεις μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής. Περισσότερες πληροφορίες:http://www.cyclingnews.gr/show_news.asp?id=910&parent=6 Το highlight κατ' εμέ είναι η νυχτερινή πορεία (02:00) προς το Φάληρο και η ανατολή στη θάλασσα. Θα πάω καρφωτός. Ελπίζω το ίδιο και αρκετοί από εδώ [/quote'] Εγώ θα έρθω σίγουρα. Αν αργήσω μην ξεκινήσετε plz.
apoikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Οκ, μην ανησυχείς. Εξάλλου δεν πάμε πουθενά χωρίς εσένα να μας ρυμουλκήσεις ;-)
aledjo Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 παιδια θα ερθω και γω με εναν φιλο μου! εχει σημασια που το ποδηλατο μου ειναι σαν αναποδο γ@μ0τ0? που θα εισαστε για να σας βρω?
paschalia Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Καλο δρομο κ καλη διασκεδαση οσοι πατε . Αποικε να φτιαξεις μια ταμπελα που να γραφει Ινσομνια για να βρεθειτε ολοι οι Αυπνοι .
apoikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μόλις επέστρεψα, με το κοντέρ μου να γράφει 80 km παρά κάτι. Καταπληκτική εμπειρία, φοβερός κόσμος, πολύ ωραίες διαδρομές! Κρίμα που ο μέσος Έλληνας θεωρεί το ποδήλατο «εξώτικο» μέσο μεταφόρας, μια βόλτα σήμερα θα τον έπειθε ότι μπορεί ωραιότατα να το χρησιμοποιεί ακόμα και μέσα στην Αθήνα. Αλλά ξέχασα, ήταν Σάββατο, ο κόσμος πηγαίνει στα κλαμπάκια, πίνει ουΐσκια, καπνίζει τσιγάρα και μετά οδηγεί σπασμένος το τουτού προς το σπίτι...
yiah Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 ποτε ειναι η επομενη βολτα;;!! το διαβασα πολυ αργα και ημουν ηδη μακρυα απο το ποδηλατο μου!! πολυ καλη φαση ζηλεψα τα ξημερωματα που ειδα τα αλλα ποδηλατα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.