Προς το περιεχόμενο

Ποια κάρτα δικτύου WLAN προτείνετε;

SpirosSt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες! 8α ή8ελα μια συμβουλή σχετικά με μια αγορά που πρόκειται να κάνω. Επειδή πρόσφατα αγόρασα μια ασύρματη κάρτα δικτύου PCI που μου βγήκε τελείως μάπα -Gigabyte συγκεκριμένα- 8α ή8ελα να μου προτείνετε μια καλή και αξιόπιστη ασύρματη κάρτα για να την αντικαταστήσω. Επειδή δε με παίρνει να τριτώσει το κακό 8α ή8ελα κάτι κορυφαίο ανεξαρτήτως κοστους...

Δημοσ.

Προσωπικά έχω αγοράσει το LEVEL ONE WNC-0301 USB LAN ADAPTER

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, έχει πολύ δυνατό σήμα και υποστηρίζει όλα τα encryption που υπάρχουν, και είναι γελοίο να το σετάρεις! Το συνιστώ και με το παραπάνω!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας παιδιά. Βασικά το θέμα σηκώνει κουβέντα. Ακούστε πως έχουν τα πράματα: Η gigabyte εντοπίζει το δίκτυο και μάλιστα με ισχύ 20-28% και ταχύτητα 18-20 kbps που λογικά φτάνει και περισσεύει... Άλλα πότε μπαίνει πότε δε μπαίνει ή μπαίνει και μέτα με πετάει. Μια στις δέκα να πάνε όλα καλά. Επίσης με το λαπτοπ που έχω δοκιμάσει από εκεί μπαίνει πάντα και για όση ώρα να ναι. Έτσι κατέληξα να πιστεύω πως είναι προβλημα κάρτας, αλλά δε κόβω και το κεφάλι μου. Μήπως να πάρω καμιά καλύτερη κεραία πρώτα; Φοβάμαι να πάρω κάρτα μη δώσω πάλι τσάμπα φράγκα. Τι λέτε με τα νέα δεδομένα?

Δημοσ.

Το εχω παθει 2 φορες με αντιστοιχη USB καρτα της Gigabyte. Δες εαν ρυθμιζεται καπως η ισχυς εκπομπης και χαμηλωσε την - ατιμο πραγμα οι αντανακλασεις του σηματος. Εχε υποψη σου και τη περιπτωση να ειναι απλως ελλατωματικη η καρτα, ειδικα εαν το AP σου ειναι ακριβως διπλα (στο ιδιο δωματιο πχ).

Ξεχνα το ζητημα της κεραιας, θα σε απασχολουσε μονο εαν ειχες να κανεις με εξωτερικους χωρους - για εσωτερικους οι κεραιες που εχουν οι καρτες αυτες φτανουν. Αλλου ειναι το προβλημα..

Δημοσ.

Εννοείς να χαμηλώσω την ισχύ εκπομπής από το ρούτερ? Βασικά ειναι 2 πατώματα πάνω άρα δεν είναι το πρόβλημα του πολύ κοντά. Είσαι σίγουρος για τις κεραίες? Γιατί έχω δει κάτι κατευθυντικά πάνελ για εσωτερικούς χώρους...Αυτό που μου είπες για τις gigabyte με κάνει να πιστεύω περισσότερο ότι είναι πρόβλημα κάρτας. Γενικά οι usb που προφανώς έχουν κεραίες μικροταινίας σαν του λαπτοπ παίζει να έχουν καλύτερη λήψη?

Δημοσ.

2 πατωματα;

Μου κανει εντυπωση πως πιανει το laptop..

τις USB καρτες τις αποφευγω προσωπικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...