Προς το περιεχόμενο

Παιζει η Audigy-2 σε Win98,AMD-333??

NickTheGreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να παρω μια για ενα παλιο pc που εχω (AMD-333,128MB).Θελω να μου πειτε αν θα παιζει στο συγκεκριμενο pc κι αν υπαρχει προβλημα με τα Win98.Επισης αν ξερει κανεις την διαφορα της value με την ZS,καθως και με την Audigy-1

Στα specifications της καρτας αναφερεται:

Software / System Requirements

OS Required Microsoft Windows Millennium Edition, Microsoft Windows XP, Microsoft Windows 2000 SP3

Peripheral / Interface Devices CD-ROM

System Requirements Details Celeron - 800 MHz - RAM 128 MB - HD 600 MB

Δημοσ.

Ρε φίλε αφού σου λέει ότι θέλει τουλάχιστον windows me και celeron 800...

Ούτε το ένα έχεις ούτε το άλλο...

Δημοσ.

Audigy 1 - η πρώτη Audigy

Audigy 2 - η δεύτερη και καλύτερη απο την πρώτη

Audigy 2 ZS - η τρίτη και καλύτερη από την πρώτη αλλα σχεδόν ισοδύναμη με την Audigy 2 αν χρησιμοποιούν και οι 2 τα προγράμματα της Audigy 2 ZS.

Audigy Value - Ξέχνα την, δε ξέρω λεπτομέρειες αλλά αν πρόκειται για αυτές τις LE εκδόσεις της Audigy 1, δεν αξίζει.

Δημοσ.

Υποθετω οτι μιλας για τα win98 SE. Θα παιζει, αλλα πρεπει να στησεις VXD drivers, (οχι WDM) και θα ειναι βαρια τα προγραμματα της. Δε συνηθιζω να ξεφευγω να λεω αυτο που θα πω, αλλα στην περιπτωση σου το μηχανημα που εχεις και η Audigy 2 ειναι δυο πραγματα που δεν πανε και τοσο μαζι... Σκεψου μια αναβαθμιση (εστω κατι μεταχειρισμενο) γιατι θα θελεις να αλλαξεις καμια ρυθμιση της A2 και θα περιμενεις κανα λεπτο να ανοιξει το EAX panel της. AMD 333 και 128 RAM ειναι πολυ λιγα την σημερον ημερα για μοντερνο hardware οπως η A2.

Δημοσ.

Win98 τα απλα εχω.Δεν καταλαβαινω παντως.Εφοσον η PCI αποσυμφωρει ακομα περισσοτερο την cpu γιατι να χρειαζεται τουλ. Celeron στα 800?ΕΑΧ 3D και 5.1 θα τα χω απενεργοποιημενα.Δεν με ενδιαφερουν αυτα.

Δεν εχει κανεις Win98 και Audigy να μου πει αν γινεται?

Δημοσ.
Win98 τα απλα εχω.Δεν καταλαβαινω παντως.Εφοσον η PCI αποσυμφωρει ακομα περισσοτερο την cpu γιατι να χρειαζεται τουλ. Celeron στα 800?ΕΑΧ 3D και 5.1 θα τα χω απενεργοποιημενα.Δεν με ενδιαφερουν αυτα.

Δεν εχει κανεις Win98 και Audigy να μου πει αν γινεται?

sorry alla giati na ta skaseis gia audigy ? toses kartes uparxoun ...

Δημοσ.

Κοιτα, εγω εχω A1 σε win98 se. Δουλευει κανονικα, και την ειχα δοκιμασει και σε 500 Celeron με winME. Οπως σου ειπα, λογικα θα δουλευει αρκει να βαλεις VXD drivers. Τωρα για το οτι εχεις win98 και οχι win98, απο οσο ξερω παιζει ρολο στο τι drivers πρεπει να στησεις. Τα win98se και περα, υποστηριζουν και τους WDM (αυτους που χρησιμοποιουνται και για τα XP). Ομως, σιγουρα δε θα μπορεις παντως να στησεις τους WDM drivers στα win98 απλα. Αρα δε θα μπορεις να κανεις και update γιατι πλεον εχουν καταργηθει αυτοι οι παλιοι drivers που ηταν αποκλειστικα για τα win9x. Το θεμα ειναι να τους βρεις, γιατι αν δεν ειναι καν στο CD (μαλλον δε θα ειναι με τετοιες απαιτησεις που παρουσιαζουν) τοτε πρεπει να τους βρεις στο δικτυο...

Το καλυτερο που εχεις να κανεις (εφοσον μεινεις με αυτο το μηχανημα) ειναι να βαλεις Win98 Second Edition.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...