Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικά "κολλήματα"

sotalotsopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και καποιες μερες, οταν παιζω παιχνιδι για μισαωρο-ωρα, αρχιζει να "κολλάει" ο ηχος, η εικονα κτλ. Βγαίνω απο το παιχνιδι και το "κολλημα" συνεχιζεται στα windows. Επειδη εχω δυο σκληρους ο ενας πανω στον αλλον (μεχρι να αλλαξω κουτι) σκεφτηκα οτι θα ανεβασαν πολυ θερμοκρασια. Απο το speedfan ειδα οτι οι θερμοκρασιες τους ειναι περιπου στους 46.

Το προβλημα ειναι οτι οταν κανω επανεκινηση ολα ειναι μια χαρα, ακομα και με αυτην την θερμοκρασια των σκληρων ή και με λιγο περισσοτερη... (στο τελος του μηνα θα αλλαξω το κουτι+1 ανεμιστηρακι να τους χτυπαει), αλλα παρατηρησα και κατι αλλο:

Το cpu usage και απο το speedfan και απο το task manager οταν κολλαει ειναι γυρω στα 22%. Ομως στα processes δεν εχει τιποτα που να τρεχει! πως δικαιολογηται αυτο??? σχετιζεται με τα κολληματα??? φταιει η θερμοκρασια των σκληρων?

Δημοσ.

δεν φταίει αυτο που λες. Αν η cpu usage είναι χαμηλή τότε μπορεί να φταίει η ram. Αν βάλεις το MemTurbo V3 θα μπορείς να κάνεις recover και να ελέγχεις γενικά τη ραμ.

Δημοσ.

Πριν απο λιγες μερες αλλαξα την ram και εχω 2χ512 σε λειτουργια dual. Η "αδικαιολογητα αυξημενη" χρηση του επεξεργαστη γινεται μονο οταν εμφανιζονται τα κολληματα, καθως ολη την υπολοιπη διαρκεια ειναι οκ. παντως θα τεσταρω την μνημη, ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Βρε παιδιά,καταλάβετε κάτι επιτέλους.

Αυτά που λέτε εσείς "κολλήματα",δεν είναι προβλήματα,αλλά πρόσθετες δυνατότητες των windows.

Δημοσ.

LOL,

τι να κανω ομως αφου σερνεται ο υπολογιστης μου..... Αφου οταν κουναω το mouse μου αυτο "κοκκαλωνει" για 1 δευτερολεπτο....

πικρα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...