Fotis_Greece Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Στο συγκεκριμενο φορητο βαρεθηκα τα προεγκατεστημενα XP Home και εχω βαλει τα Pro. Απο το CD με τους drivers εχω εγκαταστησει σχεδον ολες τις συσκευες αλλα δεν καταλαβαινω τι ειναι το EZDock Modem Driver? Το μοντεμ το εχω βαλει κανονικα και λειτουργει. Επισης κατι αλλο, θυμαμαι με τα προεγκατεστημενα οταν ανεβοκατεβαζα την ενταση του ηχου αυτο συνοδευονταν με ενα γραφικο στην οθονη. Ποιο utility ή προγραμμα το εκανε αυτο για να το εγκαταστησω? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 gia to ez dock modem driver den xero.alla auto me to grafiko logika ama pas stin acer tha breis kapoai tetoia programmatakia.apla prepei na to psaxeis ligo.sorry den exo acer gia na sou po pio sigkekrimena .
21century Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Κοιταξε στην ιστοσελιδα της ετιαρειας οπου εχει οδηγους για τις 2 εκδοσεις home-pro.
Georgefx Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 ola ta driver sou einai sto cd tis acer sto boot table cd kai oso gia ta grafika pou vgazei sto volume kane egkatastasi to Launch manager gia perissotera an thes na matheis an uparxoun nees ekdoseis gia ta driver sou kai gia ta bios sou http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_1690.html
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Τα εχω βαλει τα XP Pro SP2 και ειναι μια χαρα, εβαλα ολους τους drivers απο το CD και ολα τρεχουν ρολοι (τελικα οι εκδοσεις drivers στο site και το bios ειναι ακριβως τα ιδια με το cd). Τωρα θα βαλω το launch manager na δω τα γραφικα
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 A και κατι αλλο, τις παπαριες τις acer δεν τις εβαλα γενικα. Μια χαρα ειναι χωρις αυτες
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Το launch manager ειναι για να ρυθμιζεις τα 4 πληκτρα αμεσης εκκινησης email, internet κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.