Προς το περιεχόμενο

Amd Athlon 64 3500+ 2.20 Ghz Venice Socket 939 Box

xa xaxa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρά επεξεργαστής.

Αν και τώρα δεν προτείνεται η αγορά μονοπύρηνου επεξεργαστή.

Καλύτερα να ανέβεις λίγο, και να πας στον Athlon 64 x2 3800+.

Επίσης η κίνηση πρός AGP Motherboard είναι επίσης ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κανείς αυτή την στιγμή.

Δημοσ.

Τον έχω μαζί με μια MSI K8N sli PLATINUM. 1 χαρά!!Νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις αν δεν σηκώνει το budget σου dual core (αν πας στον 3800 πάρε καλύτερα τον x2 3800 που προτείνει το παιδί!Περίπου ίδια τιμή έχουν και θα δεις διαφορά..)..Αποδίδει καλά, καίει λίγο ρεύμα σχετικά, δεν θερμαίνεται (38 C χωρίς overclocking και τον ζορίζω σχετικα..). Αν και καλό θα είναι να επενδύσεις σε dual core και οπωσδήποτε PCI-E. Με την MSI μητρική είμαι ευχαριστημένη, γερή, σταθερή με ωραίο BIOS..H προηγούμενη MOBO μου ήταν επίσης MSI, 5 χρόνια, πολλή χρήση ποτέ το παραμικρό πρόβλημα...

Δημοσ.

3700 δαγκωτο. Εγω σου συστηνω ακομα μονοπυρηνο, περιμενε αλλον εναν χρονο να καθιερωθουν οι 2πλου πυρηνα. Αν εχεις καρτα γραφικων agp που φανταζομαι ακριβοπληρωσες γι αυτο δεν θες να παρεις ητρικη με pci - express θυρα, σου προτεινω να παρεις μια με pci-e και να ψαξεις να βρεις εναν ανταπτορα που σου επιτρεπει να τοποθετησεις σε pci-e διαυλο καρτα γραφικων agp. Δεν αξιζει να παρεις μητρικη με agp καθοτι ισως δεν βγει καλυτερη καρτα απο αυτην που εχεις. Αν παλι δεν εχεις ακριβοπληρωσι την καρτα γραφικων σου κινησου απευθειας σε pci-e υπαρχουν και φτηνες καλες καρτουλες.!!!!

Οσο για επεξεργαστη , ο 3700 ειναι γαματος, τον πηρα πριν 3μηνο και μαμει....Αν βρεις μπορεις να ζητησεις τον μονοπυρηνο +4200 που ειναι ακομα καλυτερος και σε 2-3 χρονακια παιρνεις εναν διπυρηνο

Δημοσ.

Λοιπον παιδια ειμαι καινουριος γιαυτο και δεν με ξερετε!

Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως σε καμια περιπτωση μη επιλεξετε μονοπυρινο cpu και αυτο γιατι οι διπλοπυρινοι ειναι πιο γρηγοροι!

Εγω εχω παρει ενα dual core PentiumD και τον εχω κανει overclock στα 3,75 Η αποδοση του στα benchmarks ξεπερναει τον AMD 4400+ για λιγο ενω χανω για λιγο απο τον 4800+και απο τον Pendium XE 3.46Mhz στον μαθηματικο MFLOPS!!!

Οι Dual core απο τον πιο μικρο μεχρι τον ποιο γρηγορο ειναι αρκετα ποιο ταχυτεροι απο τους απλους

Π.Χ Ο Pentium 3.6GHZ ο μονοπυρινος βγαζει στα benchmark sisoftsantra 2007

Mips 7061 και MFLOPS 5793

Ο Pentium D στα 2,8GHZ ο διπλοπυρινος βγαζει 10984ΜΙPS και 9012MFLOPS!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο τα λεει ολα!!!

Επισης να ξερετε πως οι συχνοτητες του AMD ειναι σχετικες!!Δηλ 4400+4800+

κλπ!Και αυτο γιατι στα benchmarks σε MIPS και MFLOPS ειναι πολυ κοντα με τους PentiumD Ενω τρεχουν σε ποιο χαμηλη συχνοτητα!Επισης η AMD την ονομαστικη τους ταχυτητα την βγαζουν σε συγκριση με τους απλους Pentium και οχι με τους D!θα ελεγα σε αυτους που θελουν να επενδυσουν σε CPU να παρουν PentiumD(Γνωμη μου)

Η αν θελετε με 140 Ε παρτε τον 2,66 τον D που ανεβαινει χαλαρα στα 3,75 και ξεπερνα σε επιδοσεις τον AMD 4400+Αυτα!!!!:mrgreen:

Δημοσ.

Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως σε καμια περιπτωση μη επιλεξετε μονοπυρινο cpu και αυτο γιατι εχω παρει ενα dual core PentiumD

και τον εχω κανει overclock στα 3' date='75 Η αποδοση του στα benchmarks ξεπερναει τον AMD 4400+ κατα αρκετα ενω χανω για λιγο απο τον 4800+και

οπως και απο τον Pendium XE 3.46Mhz στον μαθηματικο MFLOPS!!!

Οι Dual core απο τον πιο αργο μεχρι τον ποιο γρηγορο ειναι δραματικα ποιο ταχυτεροι

Π.Χ

Ο Pentium 3.6GHZ ο μονοπυρινος βγαζει στα benchmark sisoftsantra 2007

Ο Pentium D στα 2,8GHZ ο διπλοπυρινος βγαζει 10984ΜΙPS και 9012MFLOPS!!!!!!!!!!!!!!!Αυτο τα λεει ολα!!!

Επισης να ξερετε πως οι συχνοτητες του AMD ειναι απατη!!Δηλ 4400+4800+

κλπ!Και αυτο γιατι η αποδοση σε MIPS και MFLOPS (του δικου μου αλλα και οχι μονο)PentiumD ξεπερνουν κατα πολυ τις υπερβολικες συχνοτητες

των AMD!Αρα οι συχνοτητες των AMD εχουν να κανουν με απλους Pentium και οχι τους D :)ΟΙ συχνοτητες λοιπον των AMD ειναι υψηλες απλα για να τραβουν την προσοχη του αγοραστη!!!Σιγουρα ειναι καλοι ομως δεν ανταποκρινονται στις συχνοτητες που λενε!

θα ελεγα σε αυτους που θελουν να επενδυσουν σε CPU να παρουν PentiumD

Η αν θελετε με 140 Ε παρτε τον 2,66 τον D που ανεβαινει χαλαρα στα 3,75 και ξεπερνα σε επιδοσεις τον AMD 4400+Αυτα!!!!:mrgreen:[/quote']

Σιγα ρε μεγαλε πρωτο μηνυμα και πας να αναψεις φωτιες με τις ανακριβειες σου. μαζεψου λιγο. τι ειναι αυτα που γραφεις?????????? ο αλλος λεει να παρεις διπυρηνο σε 3 χρονια!!!!!! παρε σε πεντε καλυτερα.

Δημοσ.

Αυτο που θελω να σας πω ειναι πως σε καμια περιπτωση μη επιλεξετε μονοπυρινο cpu και αυτο γιατι εχω παρει ενα dual core PentiumD

και τον εχω κανει overclock στα 3' date='75 Η αποδοση του στα benchmarks ξεπερναει τον AMD 4400+ κατα αρκετα ενω χανω για λιγο απο τον 4800+και

οπως και απο τον Pendium XE 3.46Mhz στον μαθηματικο MFLOPS!!!

Οι Dual core απο τον πιο αργο μεχρι τον ποιο γρηγορο ειναι δραματικα ποιο ταχυτεροι

Π.Χ

Ο Pentium 3.6GHZ ο μονοπυρινος βγαζει στα benchmark sisoftsantra 2007

Επισης να ξερετε πως οι συχνοτητες του AMD ειναι απατη!!Δηλ 4400+4800+

κλπ!Και αυτο γιατι η αποδοση σε MIPS και MFLOPS (του δικου μου αλλα και οχι μονο)PentiumD ξεπερνουν κατα πολυ τις υπερβολικες συχνοτητες

των AMD!Αρα οι συχνοτητες των AMD εχουν να κανουν με απλους Pentium και οχι τους D :)ΟΙ συχνοτητες λοιπον των AMD ειναι υψηλες απλα για να τραβουν την προσοχη του αγοραστη!!!Σιγουρα ειναι καλοι ομως δεν ανταποκρινονται στις συχνοτητες που λενε!

θα ελεγα σε αυτους που θελουν να επενδυσουν σε CPU να παρουν PentiumD

Η αν θελετε με 140 Ε παρτε τον 2,66 τον D που ανεβαινει χαλαρα στα 3,75 και ξεπερνα σε επιδοσεις τον AMD 4400+Αυτα!!!!:mrgreen:[/quote']

Just LOL.

Αυτή την στιγμή φίλε μου οι καλύτεροι σε επιδόσεις all around CPU είναι οι Athlon 64 / Athlon 64 x2.

PLZ άσε τις ανακρίβειες.

Όσο για τα νούμερα του Sandra...lol αυτό είναι το πιο απλό συνθετικό και εντελώς εκτός πραγματικότητας benchmark

Δημοσ.
Just LOL.

Αυτή την στιγμή φίλε μου οι καλύτεροι σε επιδόσεις all around CPU είναι οι Athlon 64 / Athlon 64 x2.

PLZ άσε τις ανακρίβειες.

Όσο για τα νούμερα του Sandra...lol αυτό είναι το πιο απλό συνθετικό και εντελώς εκτός πραγματικότητας benchmark

το πιο αξιοπιστο cpu benchmark πιο ειναι?

Δημοσ.
το πιο αξιοπιστο cpu benchmark πιο ειναι?

Κανένα...διότι...1 benchmark μόνο του, δεν ξεχωρίζει την καλή CPU από την κακή CPU.

Με άλλα λόγια, για να πείς ότι ο Α CPU είναι γρηγορότερος του B CPU πρέπει να τρέξεις μια σουίτα από real-life benchmarks διαφόρων κατηγοριών ώστε να δείς αν όντως είναι σωστό κ πραγματικό αυτό.

Δημοσ.

Mr devil will cry μαλον εισαι πιτσιρικος γιαυτο μιλας ετσι!

Εγω εγραψα αυτα που εχω εγω τεσταρει και ειπα απλα την γνωμη μου!!!

τωρα αν εσυ την εχεις δει νταβατζης και προσβαλεις ετσι τα παιδια απο το Forum τι να σου πω!!!

Οσο για τις ανακριβιες κανενα προβλημα μπορει να εχω και λαθος οκ!!!

Δημοσ.
Κανένα...διότι...1 benchmark μόνο του' date=' δεν ξεχωρίζει την καλή CPU από την κακή CPU.

Με άλλα λόγια, για να πείς ότι ο Α CPU είναι γρηγορότερος του B CPU πρέπει να τρέξεις μια σουίτα από real-life benchmarks διαφόρων κατηγοριών ώστε να δείς αν όντως είναι σωστό κ πραγματικό αυτό.[/quote']

ενα παραδειγμα θα με βοηθουσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...