g1annis Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για linux αντίστοιχο του Quark? Στις λίστες με τις αντιστοιχίες έχει ένα της adobe με όνομα Frameaker, το οποίο όμως φαντάζομαι θα είναι εμπορικό. Υπάρχει κάποιο free ή open? Αν όχι τουλάχιστον θέλω ένα πρόγραμμα για να μπορώ να εξάγω κείμενο από αρχεία .qxd Ευχαριστώ.
g1annis Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Αν δεν ήμουν σαφής, εννοούσα πρόγραμμα αντίστοιχο του QarkXpress που είναι για στήσιμο εφημερίδων περιοδικών, αφίσας κλπ. Όχι του player. Ή έστω να μπορεί να εξάγει κείμενο από αρχείο qxd. Ευχαριστώ.
gmouzo Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Αν δεν ήμουν σαφής' date=' εννοούσα πρόγραμμα αντίστοιχο του QarkXpress που είναι για στήσιμο εφημερίδων περιοδικών, αφίσας κλπ. Όχι του player. Ή έστω να μπορεί να εξάγει κείμενο από αρχείο qxd. Ευχαριστώ.[/quote'] Κοιτα εδω : http://freshmeat.net/projects/xpress2html/ ελπιζω να σε βοηθησει.
g1annis Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Κατέβασα το αρχειάκι που λες, και ήταν ένας κώδικας σε C από όσο κατάλαβα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πρόγραμμα έτοιμο σε πακέτο δεν υπάρχει ε?
NullScan Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εφ' όσον είναι το source του προγράμματος μπορείς να το κάνεις compile με τήν γνωστή διαδικασία: ./configure && make && make install σαν root.
gmouzo Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Κατέβασα το αρχειάκι που λες, και ήταν ένας κώδικας σε C από όσο κατάλαβα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πρόγραμμα έτοιμο σε πακέτο δεν υπάρχει ε? Λοιπον κατα αρχας δεν το εχω δουλεψει και δεν ξερω κατα ποσο δουλευει και θα σου ειναι χρησιμο για αυτο που το θελεις. Τωρα απο γραμμη εντολων εκει που ειναι το source δωσε: gcc xpress2html.c -o xpress2html και θα σου βγαλει το εκτελεσιμο xpress2html με ./xpress2html --info θα δεις και τις επιλογες Για περισοτερα δες και μεσα στο πηγαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.