mangepsamin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 φ ρ ύ δ ιΜπραβο Κερδιζεις μια αποψη Τον ρουφιανο πολυ εμισησαν την ρουφιανα ουδεις μια συμβουλη Υπαρχουνπαλλα ειδη ρουφιανων,ο πιο αξιοθρηνητος ειναι αυτος που φορα πολλα προσωπεια και νομιζει πως δεν τον εχουν παρει χαμπαρι και ενα fix Αρχικά καταχωρημένο από @@sos@@ "Η αναρχία και η ελευθερία είναι σχεδόν συνώνυμα. Οι προσπάθειες των φιλοσόφων να τοποθετήσουν τα όρια της ατομικής ελευθερίας ενός ανθρώπου δίπλα στα όρια της ατομικής ελευθερίας του κάθε ανθρώπου δεν είναι παρά μια θεωρητική επιβεβαίωση του κύριου αιτήματος του αναρχισμού για σεβασμό της ατομικότητας και της προσωπικότητας του καθένα. Αρκεί η διαφορετικότητα και η προσωπικότητα του καθενός να μας βρίσκει σύμφωνους, αλλιώς θα του κανουμε fix στα post του." πω γαμώ τα εντιτ μου (4ο) μέσα σε 2-3 λεπτά : κι άμα είναι ξύγκι; Ναι θα μπορουσε να ηταν και αυτο,και θα ηταν πιο δυσκολο νομιζω να βρεθει.
washcloud Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 α ναι; ε να το θυμάμαι τότε την άλλη φορά που θα βαλ ....oh wait
@@sos@@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μπραβο ....πω πω τι θα περνάει κάθε μέρα ...
paschalia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 _ _ _ _ _ _ _ ι 5 γράμματα Σωστά : Ι, Λάθος :
paschalia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 _ _ _ _ ο _ _ ι 5 γράμματα Σωστά : Ι,Ο, Λάθος :
BadBoy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Ν; Το πάτησα 2 φορές το Caps Lock, αλλά πάλι κεφαλαία βγαίνουν!
paschalia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 _ _ _ _ ο _ _ ι 3 γράμματα Σωστά : Ι,Ο, Λάθος : Ν,Δ, Ούτε Νιι,ούτε Δελτα. (Αν και μαζί δένουν και κάνουν και υπέροχο ταίριασμα,αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο)
washcloud Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πρόσεξε μην προωθήσεις πολιτικές συζητήσεις, γιατί απαγορεύεται.
paschalia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Μμ. Εγώ δεν προωθώ τπτ. Ένα σχόλιο έκανα εντός παρενθέσεων και εκεί έκλεισε. Αν ο άλλος είναι άμυαλος και πάει γυρεύοντας,εγώ τι φταίω ?
Teaser Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Πρόσεξε μην προωθήσεις πολιτικές συζητήσεις, γιατί απαγορεύεται. Τι σχέση μπορεί να έχει το Δέλτα του Νείλου με πολιτική συζήτηση? Δεν καταλαβαίνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.