@@sos@@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 wat μα γιατί βρε παιδιά πρώτα γράφετε και μετά ξυπνάτε; Χα Ως εξερευνήτρια την θες εκεί ή οξωαποκεί.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ...σα πολύ δεν την πιάσαμε στο στόμα μας λέω 'γω; ...έχει και καιρό να κάνει σεισμό......... βάνεις
@@sos@@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 α _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ η σύνθετη , θηλυκό
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εγώ άμα δεν δώσεις κανένα χιντ της προκοπής, αρχίζω απεργία πινατς
@@sos@@ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δεν θα την δημιουργούσε ποτέ ο Τζων Μέυναρντ Κέυνς (John Maynard Keynes). Χα απεργία πίνατς εσύ ...Θα βρισκόντουσαν απεργοσπάστες σε σένα .... τα μακαντεμια να την η ντορούλα πάλι
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Η spoiler-tag-O-mania εξαπλώνεται με επιδημικούς ρυθμούς.
@@sos@@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 α υ τ ο _ _ α χ _ _ _ η σ η έχει : υ,τ,ο,α,χ,σ,η δεν έχει:π,λ ...wash .... αμάν , ούτε σε μια κρεμάλα δεν είσαι fair ....
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 πάρτο πίσω διότι α) νόμισα πως την είχα βρει β) διότι άλλο από fairness δεν ξέρω εκείνο το ούτε μου έκατσε στο λαιμό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:06 ---------- και γράφεται με γιώτα
@@sos@@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 α υ τ ο _ _ α χ _ _ _ η σ ηέχει : υ,τ,ο,α,χ,σ,η δεν έχει:π,λ ...wash .... αμάν , ΠΑΝΤΑ είσαι fair .... Το σωστό :α υ τ ο _ _ α χ _ _ _ _ σ η έχει : υ,τ,ο,α,χ,σ, δεν έχει:π,λ,η To μέλος washcloud έχει, όπως πάντα ,δίκιο .
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 δεν ξέρω αν έχει πάντα δίκιο απλά τα πάει καλά με την αυτοδιαχείριση κι ας είναι για τους άλλους χείριστη
@@sos@@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 vans [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=4PlxgQZlAwY[/ame] Αυτά που κάνω τώρα, αυτά που κάνω τώρα, είναι σαν να μου τρώνε την καρδιά :-D
washcloud Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 _ _ _ _ _ _ _' _ _ _ _ _ _ _ _' _ _ Τραγούδι (τίτλος, δύο άρθρα, ένα κύριο όνομα, μια ιδιότητα) Ελληνικό (παλιό, ελαφρολαϊκό, από άνδρα που το επίθετό του παραπέμπει σε "εξαφανισμένο επάγγελμα" και το όνομά του σε παροιμία) ...and THAT'S what i call a HINT credit for the original image goes to e-SATA, τον οποίον και δε ρώτησα για να το οικοιοποιηθώ και να του αλλάξω και τα φώτα, αλλά οκ αφού ούτε αυτός ρώτησε όταν το original το τζούρνεψε με τη σειρά του εκ του www
@@sos@@ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 _ _ _ _ _ _ _' _ _ _ _ _ _ _ _' _ _ Τραγούδι (τίτλος, δύο άρθρα, ένα κύριο όνομα, μια ιδιότητα) Ελληνικό (παλιό, ελαφρολαϊκό, από άνδρα που το επίθετό του παραπέμπει σε "εξαφανισμένο επάγγελμα" και το όνομά του σε παροιμία) Eυκολάκι [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=bfIvXpeaWDY[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.