washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Χατζηπαπαγεωργακοπουλοκωνσταντινογιαννόπουλος. ...aaaaand the oscar goes to Höfdingadrapa ! ...πάνω που είχα βρει τρόπο να απασχολώ τον jason ρε! ...και μη ξεχνιόμαστε....βάζεις
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Να βάλω εγώ που έχασα τη σειρά μου χθες επειδή έπεσε το forum στις 05:00 και την έπεσα για ύπνο; :Ρ
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 ναι phanis,βάλ εσύ. Διότι αν πω να βάλω εγώ τη λέξη που πρότεινε ιδιωτικώς ο Höfdgkrpdtstfghhhhhhapa, με το καροτσάκι του θα με πηγαίνετε μετά... (το φόρουμ δεν πέφτει, απλά ένα ρεσταρΝτ κάνει ο σέρβερας εκείνη την ώρα, και σε ~10' ξανά προς τη δόξα τραβά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ)
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Έχει κι απ' αυτό.. πρόκειται για ορισμό στον κόσμο της πληροφορικής και των δικτύων (άντε πολλά είπα)
washcloud Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 μη, μη λες τόσα πολλά, γιατί πρέπει να μείνω ξύπνιος για φόρμελ άινζ (βάλε πάντως τα κάπα που έχει)
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα να ιδείς.. ούτε το 'να έχει, ούτε τ' άλλο..
phanispal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Ρ _ _ _ α _ _ _ _ σ η ( Πόσα καμπανάκια έχουμε; 2; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.