republican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ε, ναι άργησες!! Καλικάτζαρος ή καλικάντζαρος φιλόλογε μου??
Sirina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Εξυπναδουλες γιατρουλη μου.. Η συνεχεια αυριο το μεσημερι!
republican Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλώς την!! Δεν έχει τεστάκι σήμερα? Δώσε με ένα Ο!!
Sirina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Στις 6 ειναι το τεστακι.. _ ο _ _ ο _ _ _ _ 6 ευκαιρίες
republican Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Ωχ σόρρυ... ξεχάστηκα.... Ένα σ πλιζ!!! Τι τεστάκι σήμερα?
Sirina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 _ ο _ _ ο _ _ _ _ 6 ευκαιρίες: Δε στο δινω δε στο δινω: σ Λατινικα εχε το μενου για σημερα!
republican Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μη μου το δίνεις!! ΑΑΑΑΑ??? Τα Λατινικά πάντα μου φαίνονταν ενδιαφέροντα αλλά φυσικά ως 2οδεσμίτης δεν έχω καμία επαφή. Για ρίξε καμιά φράση!!
Sirina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 _ ο _ _ ο _ α _ _ 6 ευκαιρίες: Δε στο δινω δε στο δινω: σ Scripta manet= Τα γραπτα μενουν. Veni, vidi, visi= Ηλθον ειδον ενικησα. Divide et impera= διαιρει και βασιλευε Dum spiro spero= Οσο ζω ελπιζω. Cogito ergo sum= Σκεφτομαι αρα υπαρχω Allea jacta es= Ο κυβος εριφθη( αυτο το θυμαμαι απο το αστεριξ δεν ορκιζομαι οτι γραφεται ετσι). Ειναι πολυ ενδιαφερουσα γλωσσα..
republican Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Χεχεχε το τελευταίο το θυμάμαι κι εγώ μάλλον από τον Αστερίξ, και κανά 2-3 ακόμη τα ξέρω επίσης. Έχω ακούσει και το "ματαιότης ματαιοτήτων..." που πρέπει να πηγαίνει vanita vanitatus et omnia vanita ή κάπως έτσι τελος πάντων... Ννννι για τη λέξη!!
Sirina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 _ ο _ _ ο _ α _ _ 4 ευκαιρίες: Δε στο δινω δε στο δινω: σ, ν Πρεπει να ειναι vanitas vanitatis et omnia vanitas το ρητο που λες..
Sirina Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 _ ο _ _ ο _ α _ _ 3 ευκαιρίες: Δε στο δινω δε στο δινω: σ, ν, η Γιατρουδακι, εχασες το ταλεντο σου?
republican Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Πορτοκάλι ε?? Το ταλέντο δεν χάνεται, απλά βρίσκεται σε μεθεόρτιο λήθαργο και θέλει το χρόνο του! :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.