republican Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Έλα ρε γειτόνισσα!! Εδώ είμαι! Άντε βάλε λεξούλα!!
republican Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Νόμιζα ότι έφυγες.. Βρε Σειρήνα βαριέμαι να βάλω και μάλλον δε θα προλάβω κιόλας. Αν είναι θα βάλω αργότερα αν βρω χρόνο και θα την αφήσω να βρίσκεται. Έδιτ: μάλλον έφυγες τλκ..
Sirina Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Ον λαιν ειμαι αλλα δεν ξερω γιατι με δειχνει εκτος. Και εγω πνιγομαι οποτε βαλε λεξηκαι αστην να υπαρχει..
republican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Με φώναξε κανείς?? Άκουσα ένα ίου-ίου από το βάθος!! Καλή χρονιά Σειρηνάκι!! Να βάλω λέξη, που χρωστάω από ... πέρσι??
Sirina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονια, χρονια πολλα και σε σενα Τομυ μου! Πως περασες τις γιορτες? Φυσικα και να βαλεις λεξουλα, αλλα αν ακουσω αλλο ενα ιου ιου θα αμολυσω την Φραου ΧΙλντα. Και τοσο καιρο δεν της εδινα μελομακαρονο και ειναι κομματι πεινασμενη.
republican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Α, ναι η Φράου Χίλντα, καλά και γιορτές μαζί κάνατε?? Καλά πέρασα, η επιστροφή στη δουλειά ήταν λίγο δύσκολη... Για να δούμε, κάτι επίκαιρο για να σπάσουμε το ρόδι: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 7! Άντε καλή κρεμαλο-χρονιά να έχουμε!!
Sirina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μα φυσικα καναμε μαζι γιορτες, αμα την χρειαζομουν εν μεσω εορτων τι θα εκανα/ Θα μου δωσεις ενα α? Μονο να ξερεις κανα τεταρτο μπορω να παιζω γιατι μετα θα παω να βαλω τεστ αρχιαων στα παιδακια μου.
republican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ωχ τα καημένα τα παιδάκια... Εύκολα θεματάκια ε, γιορτές είναι!! _ α _ _ _ α _ _ _ α _ _ _ 7, πάμε!!!!
Sirina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Θεματα παννεληνιων εβαλα, αλλα οχι πολυ δυσκολα. Ενα ι?
republican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ένα ι για την καθηγήτρια μας! _ α _ ι _ α _ _ _ α _ _ _ 7!
Sirina Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Ενα σ, αγαπημενε γιατρουλη? Σε νοσοκομειο δουλευεις?
republican Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Όχι σε γραφείο δουλεύω, προσωρινή δουλειά... _ α _ ι _ α _ _ _ α _ _ ς Καλά τα πας! 7 ακόμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.