nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 δεν επιτρέπονται τα κύρια ονόματα στην κρεμάλα......εκτός βέβαια αν το επισημάνει κάποιος αρχικά ! ...άγραφος νόμος φυσικά Και εγώ που ήθελες να το ξέρω :???: :???: Τέσπα.....Θ έχει;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πά _ ος 1 ευκαιρία....--Δύσκολη-- ΟΧΙ: Ε, Κ, Χ, Θ ...μην γκρινιάζεις ρε ! δεν στη "χρέωσα" λάθος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πάτος ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πάτος ????? ΑΔΙΚΙΑΑΑΑΑ.....Μου έφαγε τη λέξη....... :cry: Και εγώ αυτό θα έλεγα......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phed Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μηπως ειναι παγος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 παθος ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πάτος ????? σωστός !!! σειρά σου... ....μην γκρινιάζεις Νώντα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 _ _ _ _ _ _ 6 Ευκαιρίες. |- Έυκολη -| Ναι: Οχι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Γκρρρρ......Θα πάρω το αίμα μου πίσω από τον.....bob :mrgreen: Λοιπόν......έψιλον εχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 _ _ _ _ _ _ 5 Ευκαιρίες. |- Έυκολη -| Ναι: Οχι: Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Α έχει;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 _ _ _ _ _ Α 5 Ευκαιρίες. |- Έυκολη -| Ναι: Α Οχι: Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-nick- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 σαλατα [μαλακια αφου εχει 3 α *φιου*] [α και κατι που μου ρθε στο μυαλο.. με τα παθος/παγος/πατος κλπ.. πως ξερουμε οτι οντως ειχε διαλεξει αυτην την λεξη.. ενταξει ισως ψιλοπαρανοικη σκεψη μιας κ παιχνιδι ειναι κ σιγα μην καθομαστε να βαζουμε κ διατητες για την κρεμ(υ)αλα αλλα εχει την λογικη της ;p] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christav Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 o ??????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 nick[;1280658'][α και κατι που μου ρθε στο μυαλο.. με τα παθος/παγος/πατος κλπ.. πως ξερουμε οτι οντως ειχε διαλεξει αυτην την λεξη.. ενταξει ισως ψιλοπαρανοικη σκεψη μιας κ παιχνιδι ειναι κ σιγα μην καθομαστε να βαζουμε κ διατητες για την κρεμ(υ)αλα αλλα εχει την λογικη της ;p] Offtopic:Έχεις κάποιο δίκιο,αλλά όπως είπες παιχνίδι είναι......γιατί να μας πει ψέμματα ο άνθρωπος;;;Εκτός αν έκλεισε καμμιά κρυφή συμφωνία με τον....bob.... :mrgreen: Λοιπόν επί του θέματος:Ι έχει;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.