Houston Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 βάζεις μαν (αλήθεια τι της βάζεις? με νάζι κιόλας... λολ) κοιταξε να δεις απαιτήσεις ο ντοκτορ....τεσπα ενα φουλ φεισ από μένα δε θα το έπαιρνες ε?
republican Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Έλα τωωωρα, μη μου κάνεις νάζια!! Αχρείαστοι, αχρείαστοι, αλλά απαραίτητοι... Και στο στρατό, άμα πάθει κάτι ο γιατρός ποιος θα δίνει μετά αναρρωτικές στους φαντάρους? Καταρρέει όλο το σύστημα! Φουλ φέις ε??? Δεν ειν' κακό..! Βάζω, βάζω! _ _ _ _ _ _ _ _ 5!Παααααμε!
Houston Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 τι νάζια τι είναι αυτά ??? ηηηηηηηχ α προχωρημένα πράγματα βλέπω .. α....
Sirina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Καλησπερα στα ομορφοπαιδα και στα ομορφοκοριτσα! Γιατρουδακος εσαι ρε γειτονα? Μεγαλεια, μεγαλεια.. Θελω ενα ιιιιιιιιιιιιι.
Sirina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Μεγαογιατρουδακος ειναι? Γειτοναααααααααααααααα σου χω πει ποσο μου αρεσουν οι (μεγαλο)γιατρουδακοι? Κατι κτηματακια στο χωριο εχω, ξερω και δυο γραμματα νομιζω θα ταιριαξουμε πολυ.. Και μετα ενα οοοοοοοοοοοοο..
republican Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Καλημέρα γειτόνισσα!! Έτσι, έτσι όχι απλά γιατρουδάκος (τρομάρα μου)... _ _ ο _ ο _ _ α 5 Πάμε λέεεεεμε! Ώπα γειτόνισσα τι έγινε??? Σ'αρέσουν οι γιατρουδάκοι ε??? Και κάτι κτηματάκια ακούω?? Για πες, για πες!!
Sirina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Απο μικρη ειχα το ονειρο να γινω η κυρια του Δρ. ταδε. Αφου σε βρηκα τωρα μην αφησουμε την ευκαιρα ανεκμεταλευτη. Λοιπον, τα οικοπεδακια ειναι ευαερα, ευηλια αλλα δυστυχως καλλιεργουμε κατι λουλουδακια εκει και ο μπαμπας δεν με αφηνει να πω περισσοτερα. Στα Ζωνιανα ειναι παντως να ξερεις. Επισης, κανω και ωραια εργοχειρα. Και ενα σσσσσσσσσσ θελω!
Houston Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 κτήματα ακούω, γράμματα...εργόχειρα δε μου λες ιου2 οι πολ. μηχ σου αρέσουν?
republican Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Ζωνιανά ε? Πάντα ήθελα να επενδύσω στις... βιολογικές καλλιέργειες! Άντε γραφείο συνοικεσίων το κάναμε... υ _ ο _ ο _ _ α όχι: σ 4!
Sirina Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Και οι πολιτικοι μηχανικοι καλοι ειναι αλλα ο Ρεπουλιλιλινος ειναι και γειτονας και κοντα στην ηλικια μου οποτε αντιλαμβανεσαι.. Κατι μου λεει οτι εχεις π?
Houston Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 υλοτομία??? α δε κατάλαβα εμένα για πόσο μ έχεις?? λολ ωστόσο αν μίλησε η καρδιά...δε μπορώ να πω τπτ, πάω πάσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.