Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 έλα έλα ήρθα.. ούτε ενα μπικουτί δεν μπορούμε να βάλουμε εδω μέσα .. πφφφφφ ... _ _ _ E _ Ω _ Ο με 1! γιααα πάμε λέμεεεεεεε !!!! Harkon says and the others help him : I, A, Υ, Σ, Κ και να ξέρετε οτι έδωσα αλλη μια ευκαιρία αφου δεν πετυχατε πολλά γραμματάκια
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Τον Χάρκον ρώτησα, συγκεντρώσου γαυράκι!! Τ, μις με τα μπικουτιά!
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 έχω του !!! και είμαι βαζελάκι αλλά είχα λόγο που έβλεπα χθες τον αγώνα ...ααααχ θυσιεεεεες ... T _ _ E _ Ω _ Ο με 1! γιααα πάμε λέμεεεεεεε !!!! Harkon says and the others help him : I, A, Υ, Σ, Κ έλα όποιο παιδάκι πατήσει το μπάζερ πιο γρήγορα !!!!
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ντριν, ντριν!! Τηλέφωνο!! Θυσίες εεεεεε???
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ναιιιιι... ποιος είναι στο ακουστικό???? (αλοοοο... κι ετ αλα παρέγι ??? για τους φίλους μας απο το εξωτερικό ) θυσίες Ρεπ μου, μπας και δω την ασχημομουτσουνάρα ενος φίλου μου στις εξέδρες ...αλλά φλόυδες οι ελπίδες μου..
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 LoooOOooooOOOOooL χαίρεται ο αχρηστος (Ευτυχώς που ήρθες ρε Ρεπ και γλιτώσαμε απο βέβαιη ομαδική αυτοκτονία αντρών ...)
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Χάι 5 ρε μπρο! Μη μασάς, σκάει από τη ζήλια της που την αφήσαν μόνη κι έρημη... _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5! Πάμεεεε ομάδααααα!!
Houston Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εμείς μπορεί να χάνουμε στην κρεμάλα …κερδίζουμε αλλού όμως καλή συνέχεια
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ρεπ αρχίζω να σε αντιπαθώ :p:p και επειδή δεν σε ξέρω καλά, θα τ'ακούσει πάλι ο Harkon.. τι αρλούμπες λές πάλι ρε χάχα? Ακου χάι 5... σιγα να μην ήταν και σπάις γκέρλζ... ασταδιάλα δω μεσα... A έχεις εσυ ? (με ύφος μπλαζέ)
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Η λέξη χάνουμε δεν υπάρχει στην ομάδα μας! πάμεεεεεεεε βάζεις ρεπ!!! φρου2: πως νιωθεις μονη κ ερημη σαν την καλαμια στον καμπος; που ειναι οι συναδελφισσες; λακισαν;
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εσυ κοίτα να ξεστραβωθείς και να δείς οτι ο φίιιλος σου (ειρωνικα) έχει ήδη βάλει λέξη και ασε με εμενα που όλα τα βρίσκω...
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ρεπ αρχίζω να σε αντιπαθώ :p:p Θενκ γιου μαι ντίαρ! (με το ίδιο ύφος μπλαζέ...) _ α _ _ α _ _ _ _ 5! Πάμε οεοεοεοε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.