Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!! ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧγια γυναίκα δίνεις ρέστα σήμερα ομολογώ!!!! δώσε κι ένα Ο τώρα το ελεινό και τρισάθλιο σεξιστικό σχολιάκι σου το αντιπαρέρχομαι και συνεχίζω να παίζω κρεμάλα χωρίς να ταράζομαι... τι λές βρε αχρηστο μπάζο? (σόρρυ δεν μπόρεσα να κρατηθω ) Τζάμπα εγώ έβλεπα χθες ΟΣΦΠ-ΛΑΤΣΙΟ μαζι με τα 4 λεπτά καθυστερήσεων νομίζεις? Το οφσάιντ να καταλάβω πως γίνεται και είμαι ετοιμή _ _ _ _ _ _ _ Ο με 4! γιααα πάμε λέμεεεεεεε !!!! Harkon says : I,
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ζούμε μεγάλες στιγμές ιντίντ (εγώ από τη μεγάλη συγκίνηση σκόνταψα πάνω στο καλώδιο του υπολογιστή...) Δώσε κι ένα ΑΑΑΑ! Έδιτ: Αυτό το πράγμα που για τις γυναίκες το οφσάιντ είναι εξίσου δυσνόητο με τη θεωρία των χορδών θα μου το εξηγήσει ποτέ κανείς???
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 μην μασάς Ρεπ, το έχω πάθει και εγώ πολλές φορες _ _ _ _ _ _ _ Ο με 3! γιααα πάμε λέμεεεεεεε !!!! Harkon says and the others help him : I, A,
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧ το οφφ-σιδε αν το καταλάβεις τότε πας καρφωτή για αλλαγή φύλου! για να μην σχολιάσω που κάθησες κ είδες .. τον ΓΑβΡΟ! δώσε το Υ τώρα... συγχηστικα!
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 XAXAXAXAAX Μισητε, αν ήξερα τι ειναι το οφσάιντ τώρα θα σου έλεγα και τι θα πάρεις αντι για το ποτηράκι :p:p Houston ούτε Σ έχω _ _ _ _ _ _ _ Ο με 2! γιααα πάμε λέμεεεεεεε !!!! Harkon says and the others help him : I, A, Υ, Σ
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 φρου2: ουκ αν λαβεις παρα του μη έχοντως... δώσε ένα Ω
Houston Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 για να μην σχολιάσω που κάθησες κ είδες .. τον ΓΑβΡΟ! και θα συνεχίσετε να βλέπετε τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες …καθώς θα περνάν στη 2η φάση
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μπα, μπα, μπα?? Και γαύρος ρε Χιούστον? Και πάνω που είχα αρχίσει να σε συμπαθώ...
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 εγώ γιατί ήμουν σίγουρος; ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧ
Houston Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ρεπ ε ναι βρε , δεν είμαι καρντάσι εσύ παόκι ε??? τι έγινε αυτή παλι βάφει τα νύχια της βαλε μια φωνή ρε χαρκον
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ΜΠΑΟΚ ρεεεεε!!! Γιου Χάρκον??? Μέχρι να τα στεγνώσει κιόλας...
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 που να είναι; μετράει τους ποντους τους κ επειδη δε τα βγαζει οπως ηθελε ξαναμετράει με άβακα.. βαζελάκι εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.