Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ρεπ, καλέ μου... πάντα είμαι καλή με όλους (όποιος φέρει αντίρρηση θα του φάω το λαρύγγι ) Μισητέ δεν νομίζω... στο μεταξύ είμαι σίγουρη οτι βασίζεσαι στην τεμπελιά μου να ψάξω το σκοτεινό παρελθόν ετούτου εδω του θρέντ και γι' αυτο λές χαζα ... πόσο καλά με ξέρεις ατιμούτσικο γουτσου γουτσου (μπλιάχ ανακατεύτηκα ... ) Ε εχεις Ρεπ ???
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ε άμα παρακαλείς Χιούστον! Ε τσουκ! (μ'αυτο το "καλέ μου" ανατρίχιασα, ένιωσα ένα μάτι να γυαλίζει... Μπρρρρρ) _ _ _ _ _ _ κ _ α Όχι: Ε 5! Τώρα με προκαλείτε να ψάξω το σκορ και θα το κάνω. Να ξέρω τι μας γίνεται...
Houston Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν για να βγάλουμε το φόρουμ από το αδιέξοδο, κηρύσσουμε τον 1ο κρεμαλιακό πόλεμο. Ήρξατο η Μάχη ! ΤΡΕΜΕΤΕ !!! γύναια λ????
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 χαχααχαχαχχααχαχ φρου2! ΜΠΛΙΑΧ!!!! βασίζομαι στην αλήθεια "Χρυσή μου" ! ρεπ ρεπ ρεπ! έχεις ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 τι έγινε ρε παιδιά ? Δημητρούλα ???? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ!!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ρε ασε τα σάπια παλιοβλακέντιο φυστικοβούτηρο εσύ .... σιιιιγά μην έψαξες .... ρε ούστ .. εδιτ στο : "ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΜΟΥ " ρε ασταδιάλα που θα μου ζητήσεις και τα ρέστα.... Ο εχεις ρεπούλη ????
republican Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Ήρεμα παίδες, τις έχουμε άνετα! Ποια είναι η Δημητρούλα??? Και Ι έχω! Και Ο... Φρουφρούλα... (Ρεπούλη???? Μπλιαχχχχχχχχχ!) _ ο _ ι ο _ κ ι α Οχι: Ε 5! Όποιος προλάβει..
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 με φώναξε κανείς ???? εδιτ για τυφλούς ... ΜΕ το Ο ΜΟΥ τι θα γίνει μουσιού ????
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 ρεπ : Π έχεις; εγώ ειμαι η Δημητρούλα, δε σου γεμίζω το μάτι; φρου2: φοβάσαι την αλήθεια και άστα αυτά! σταδιαλα συ ρε!
Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 οεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοεοοε /me κανει γύρο θριάμβου, το πλήθος παραλληρει, να ένας νεαρός στο βάθος λιποθυμά.. ζούμε μεγάλες στιγμές κυρίες και κύριοι _ _ _ _ _ _ _ _ με 5! γιααα πάμε λέμεεεεεεε !!!!
Harkon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 /me κανει γύρο θριάμβου, το πλήθος παραλληρει, να ένας νεαρός στο βάθος λιποθυμά.. ζούμε μεγάλες στιγμές κυρίες και κύριοι ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ !!!! ΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ για γυναίκα δίνεις ρέστα σήμερα ομολογώ!!!! δώσε κι ένα Ι τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.