nontasg Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Ε;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 _ _ _ ο _ 4 ευκαιρίες....--Δύσκολη-- ΟΧΙ: Ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Phed Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Σιγμα??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2006 Κάπα ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
O mitsios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 θελω να πω κατι:τι αναλαμβανει καποιος να βαλει λεξη και μετα να μην την παρακολουθει και να απανταει οταν καποιοι λενε γραμματα??και εγω πολλες φορες μπορουσα να βαλω αλλα δεν το εκανα την στιγμη που δεν μπορω να ενημερωνω καπως συντομα και οχι να περνανε 2 μερες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 θελω να πω κατι:τι αναλαμβανει καποιος να βαλει λεξη και μετα να μην την παρακολουθει και να απανταει οταν καποιοι λενε γραμματα??και εγω πολλες φορες μπορουσα να βαλω αλλα δεν το εκανα την στιγμη που δεν μπορω να ενημερωνω καπως συντομα και οχι να περνανε 2 μερες! Ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα....Κάποια στιγμή ο φίλος μας που έβαλε λέξη θα επανέλθει.....Υπομονή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christav Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 A???????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 _ ά _ ος 3 ευκαιρίες....--Δύσκολη-- ΟΧΙ: Ε, Κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 θελω να πω κατι:τι αναλαμβανει καποιος να βαλει λεξη και μετα να μην την παρακολουθει και να απανταει οταν καποιοι λενε γραμματα??και εγω πολλες φορες μπορουσα να βαλω αλλα δεν το εκανα την στιγμη που δεν μπορω να ενημερωνω καπως συντομα και οχι να περνανε 2 μερες! ...το θέμα έχει συζητηθεί ξανά ! και μάλιστα πάλι ενώ έβαζα λέξη εγώ...:evil: η άποψη αυτή είναι τελείως λάθος... εδώ είναι forum, δεν είναι chat... η υπομονή είναι απαραίτητη :evil: ...ποτέ δεν "εξαφανίστηκα" για πάνω απο 15 ώρες αφήνοντας εκκρεμότητες ! σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις το forum ήταν down για αναβάθμιση εδώ και 2 μέρες ...σήμερα το πρωί έφτιαξε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις το forum ήταν down για αναβάθμιση εδώ και 2 μέρες ...σήμερα το πρωί έφτιαξε ! Όντως έτσι είναι φίλε mitsios.... Λοιπόν......π έχει;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πά _ ος 3 ευκαιρίες....--Δύσκολη-- ΟΧΙ: Ε, Κ ...το 'χεις Νώντα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Χμ.......έχω τρεις λέξεις στο μυαλό μου......Θα πω γράμμα.χ;;;(για πάχος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Πά _ ος 2 ευκαιρίες....--Δύσκολη-- ΟΧΙ: Ε, Κ, Χ ...το 'χεις Νώντα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nontasg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Ρ;;;;;;;;;(Πάρος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 δεν επιτρέπονται τα κύρια ονόματα στην κρεμάλα... ...εκτός βέβαια αν το επισημάνει κάποιος αρχικά ! ...άγραφος νόμος φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.