Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχχχχ ευσεβείς πόθοι αγαπητή!! Για ρίξε τα ανέκδοτα (έχω ανάψει τη θέρμανση, μην αγχώνεσαι! :P)

Ννννι έχει??

Έδιτ: Χαχαχα, Χάρκον κα Χιούστον στο φώτοφίνις!! :)

Δημοσ.

είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω οτι τρέφω κρυφά αισθήματα για τον συνφορουμητη Harkon και επειδή τα αισθήματα μου αυτά αποτελούνται κυρίως απο οίκτο και συμπόνια σας ενημερώνω οτι ο μισητότατος έκανε την υπέρβαση που τόσο καιρό περίμενε και βρήκε την δύσκολότατη λέξη θα τολμούσα να πώ Pοδάκινο.

Μπράβο Harkon, πιστεύω οτι πρέπει να πάρεις τους γονείς σου τηλέφωνο να δώσεις λίγη χαρά στους ανθρώπους ... Αντε βρε αιμ πράουντ οφ γιού :P

Δημοσ.

περιμένω επιβεβαίωση από φρου2

εντιτ: Η αληθεια ειναι πως δεν θυμαμαι την τελευταια φορα που βρήκα λέξη..

κ τωρα βέβαια η φρου2 μιλάει εκ του ασφαλούς.. εκμεταλλευόμενη την λήθη..

λήθη και έλειψη γνώσης από εσάς, γεγονότων που έλαβαν χώρα λίγους μήνες πριν

τότε που μόνος μου ως εκπρόσωπος του ανδρικού φύλου "πολεμούσα" το εν λόγω φρου2δι

μαζί με τις άλλες "απολολώτες" (βλέπε χάπι :P ) καθώς και μερικούς "άλλους" που ατιμώντας τα παντελόνια τους πήραν το μέρος τους (των γυναικών).

ο αγώνας αν κ άνισος ήταν δυνατός και πολλάκις η φρου2 "έφαγε τη σκόνη μου"

πόνεσε και την καταλαβαίνω... τώρα βρήκε ευκαιρία... αλλά δεν πειράζει..

θα γυρίσει πάλι η ρόδα...

η ομάδα μου τώρα μοντάρεται... και όταν πρέπει θα είναι έτοιμη!

ΤΡΕΜΕΕΕΕΕΕΕ :P

λέξη:

_ _ _ _ _ _

7!

Δημοσ.

Επειδη εχουμε την ταση να μιλαμε ολοι μαζι(σκεφτεστε να ημασταν ολοι σε ενα δωματιο και να μιλαμε ταυτοχρονως?) καπαρωνω απο τωρα ενα ιιιιιιιιιιιιιιιι.

Δημοσ.

LooOOOOooOOOOoooOOOooL

ακομα και στα edit βρε έρμε Harkon αποτυχίας είσαι... τι αστείο κείμενο, μπα σε καλό σου βρε μασκαρά, πολύ μ΄έκανες και γέλασα... ααχαχαχα... τι αστείος ?

βάλε τωρα την λέξη μπροστά να την ξεπετάξουμε ...

Δημοσ.

δείτε το προηγούμενο ποστ για λεπτομέριες...

εντιτ: φρου2, γέλα τώρα που μπορείς... αύριο μπορεί να μην έχεις δόντια!

Δημοσ.

Νομιζω ναι, πρεπει να μπει μια ταξη αλλα δεν μπορω να τιμωρησω τον ρεπ γιατι ειναι πατριωτης και πρεπει να αλληλουποστηριζομεθα.:o

Ωστοσο, να ξερετε οτι η φραου Γκιλντα παραμονευει και αν μου ξαναπαρετε την θεση θα την αμολυσω.:devil:

Ααααααααααα και ρεπ, σου πηρανε χτες την θεση οποτε πρεπει να βαλεις εσυ καποια στιγμη(ναι ειμαι μαρτυριαρα):mrgreen:.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...