Sirina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ενα ι? Θωμα αγορι μου, εχεις αρχισει και με τρομαζεις..
republican Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μα τι καλή που είσαι ρε Φρου2? Μπαχαχαχα! Άντε να τελειώνουμε με τα σύμφωνα, βάλε και το Ι στο τέλος! Έδιτ: Σειρήνα τι στο καλό, το μυαλό μου διαβάζεις???
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 τι λαμογιές είναι αυτές αγαπητέ? τι πάει να πει έκανα έδιτ ??? ε τοτε και εγω κάνω εδιτ την λέξη ολοκληρη γιατι το μετάνιωσα :p:p δεν πάει έτσι, edit στην επιλογή των γραμμάτων θαρρώ πιο σωστό είναι να κάνουμε μόνο οταν λέμε το ίδιο γράμμα με κάποιον άλλον.. τι λέτε? και αφου δεν χρωστάμε ευκαιρία, δεν έχει Λ οπότε κάηκε το τηγάνι και πάμε μεεε.... _ _ _ _ _ _ _ 6! για πάμεεεεεε !!!
Sirina Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Οποτε εμφανιζεσαι καταληγω να γελαω μονη μου, αηδια εχει καταντησει πια.. εντιτ: Οποτε λεω ξανα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Ο χιουστον ειναι ζαβολιαρης νια νια..
republican Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Είχες, δεν είχες μας έκαψες τρομάρα σου!! Ποια ήταν η λέξη βρε Φρου2? Για την καινούρια δώσε ένα ΣΣΣ!! Έδιτ: Μα τόσο αστείος είμαι πια?? Τλχιστον τώρα είπαμε διαφορετικό γράμμα!
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 χμμμ... μπουρδουκλωθήκαμε ολίγον .. καλέ Χούστον βγές απο το πηγάδι ... Τηγανι ανι ανι νι νι νι ιιι ιι ι ήταν η λέξηηηη sirina ξεκινάμε καινούρια λέξη Σ δεν έχω rep ! _ _ _ _ _ _ _ 5! για πάμεεεεεε !!! Harkon: Σ,
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Ρεπ δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά για να καταλήγει να γελάει το σειρηνάκι μόλις εμφανίζεσαι... ποτηράκι και στα μούτρα σου μισητέ.. _ _ _ _ I _ _ 4! για πάμεεεεεε !!! Harkon: Σ, Υ
Houston Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Εγω είμαι ζαβολιάρης ή η φρου2 που μόλις είδε ότι βρήκα την λέξη την έκανε τηγάνι LOOOL Τεσπα, νομίζω ένα εδιτ στο γράμμα δεν θεωρείται λάθος εφόσον η ''μάνα'' δεν έχει προλάβει να δώσει απάντηση πιασε ένα α τώρα και πρόσεξε μη σου καούν οι κιοφτέδες looooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooool
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 δεν είμαι τέτοια εγω μουσιού.. δεν κάνω ταρζανιές ... εφόσον η "μανα" δεν έχει ποστάρει it' s fine by me _ O _ A _ I _ O 4! για πάμεεεεεε !!! Harkon: Σ, Υ
republican Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Μουάχαχαχαχχα! Γι'αυτό σ'αγαπάνε όλοι Φρου2! Βρε χέιτ και από δω πάνω! Έτσι είμαστε εμείς τα καρντάσια, όταν βρισκόμαστε γελάμε! Δώσε ένα Κ τώρα! Έδιτ:Μήπως είναι ποδαρικό???
Φρού-Φρού Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 για να καταλάβω με είπε ξυνή τώρα ο ρεπούμπλικαν? ε?εε? ε? εγω ξυνή? που εχω γραμμένα 4 αστεία να σας πώ σήμερα ???? μποουχουχουχου.. Και εγω που νόμιζα πως μ' αγαπούσες ... ααχχχ.. _ O _ A K I _ O 4! για πάμεεεεεε !!! Harkon: Σ, Υ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.