Harkon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 κοιτα να δεις που αυτο θα είναι... ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ
Sirina Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ωχ ναι ψιμμυθιολογος ειναι αλλατ α ποστ ηταν ταυτοχρονα και δεν το ειδα. Ναι, μακγιερ σημαινει και στυς τιτλους αρχης πολλων ελληνικων σειρων και εκπομπων θα την δειτε την λεξη.. :X:X
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δεν πειράζει Sirina... Είπαμε σήμερα είμαστε λίγο αποδιοργανωμένοι! Παιδιά κι εγώ πρέπει να φύγω για δουλειά (βρε Σειρήνα μήπως δουλεύουμε μαζί?), οπότε συνεχίζει όποιος θέλει. Μπάιζζζζ!
Harkon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 συνεννόηση γαλακτομπούρεκο.. με μπόλικη κανέλα... μιαμ... σλουρπ! σιχτιρ λιγουριασα. τα λεμε
Sirina Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Αγαπημενε ρεπουμπλικαν ο μονος τροπος να δουλευουμε μαζι ειναι να εισαι 10 χρονων και να σου κανω ιδιαιτερα(ναι ιδιαιτερα)..
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Αγαπημενε ρεπουμπλικαν ο μονος τροπος να δουλευουμε μαζι ειναι να εισαι 10 χρονων και να σου κανω ιδιαιτερα(ναι ιδιαιτερα).. Α εσύ είσαι αυτήν η κυρία που έρχεται σπίτι και με βάζη συνέχοια τιμωρεία επειδί κάνο ωρθωγραφεικά λάθοι?? :p εγω που είμαι 11? _ _ _ _ _ _ _ _ 6 όχι: Είθαι πολύ μεγάλοθ εθύ, δε θε παίζουμε!! (Τι παλιμπαιδισμός είναι αυτός σήμερα τη μία με τις καραμέλες την άλλη με τα ιδιαίτερα!) Όταν ξαναμπείς βάλε ένα Θίγμα (ή θα έχεις ξεχάσει πάλι τη λέξη??). Χεχεχεχεχε
Sirina Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Αγαπητε ρεπουμπλικαν(αληθεια ποιο ειναι το ονοματακι σου), εγω ειμαι καλη καθηγητρια δεν βαζω τιμωρια. Τα βασανιστηρια τα αφηνω στην βοηθο μου που με ακολουθει πιστα. Και για να μην ξεχνιομαστε ενα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι απο μενα!
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Καθηγήτρια ιδιαίτερων με βοηθό για τα βασανιστήρια??? Πολύ προχωρημένο το βρίσκω Σειρήνα! Α και δεν αποκαλύπτω ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα!!! Για το φόρουμ republican, για τo ρίαλ λάιφ Thomas...
Sirina Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Τι νομιζες αγαπητε, εμεις οι φιλολογοι ειμαστε μοβορα πλασματα.. Εμενα Ευα με λενε..
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Με τρομάζεις.... Άντε τώρα που γνωριστήκαμε, να ρθει κι ο Χιούστον να παίξουμε, αν και δεν το βλέπω πολύ σύντομα. (Όλο οφτόπικ είμαστε σήμερα....)
Houston Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 eva eat me λοιπόν ας σοβαρευτούμε αν και δε το βλέπω _ _ _ _ _ _ _ _ 4 όχι: ι, σ -Closed-
republican Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 O Αδάμ έφαγε το μήλο όχι η Εύα... Και γιατί closed??? Δώσε ένα ΑΑΑ!
Houston Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 α θέλει το καρντάσι? πάρε: _ _ _ _ _ α _ _ 4 όχι: ι, σ O Αδάμ έφαγε το μήλο όχι η Εύα.. αυτό θα μας το πει η καθηγήτρια, που μας εμαθες και ιστορία 10 χρονώ παιδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.