Sellers Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Τι λέει Χάρκον απέκτησες και άλλους μπρόδες εδώ μέσα??? _ _ _ _ _ _ _ _ 4 ευκαιρίες. Εύκολη λέξη αφιερωμένη στον Χάρκον. Good News Everyone: Bite my shiny metal ass:
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 άρχισε τις ταρζανιές η φρου2 πάλι.. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΕΟΕΟΕΟΟΕΟΕΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ σόρρυ ρε κο-γιωτ δε το ειδα .. αποπλάνυσης γαρ...
republican Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ε οχι και τσίτ, μας προσβλένεται μουσιού.. ενεκα της ταχυτητος να΄ούμε έγινε η στραβή :p Αχ αυτήν η ταχύτητα κάνει κακό...
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 εδω απέκτησε θείες ο αχώνευτος ρε σελζ !!!! A εχει ???
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Αχ αυτήν η ταχύτητα κάνει κακό... άστα να πάνε... χάνεις και τα ΣΤΟΠ στον δρόμο... ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣελλερζ εσυ εισαι ο οριτζιναλ! μεγαλώνει η φατριά μας όπως βλέπεις! έχεις Α ; γκρρρρ με πρόλαβε η ταρζανή! Ο έχεις μπρο;
Sellers Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 εδω απέκτησε θείες ο αχώνευτος ρε σελζ !!!! Τι θείες απέκτησε??? Εξπλέιν του μι πλιζ... ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣελλερζ εσυ εισαι ο οριτζιναλ! Σταμάτη να προσβάλεις την φιλοσοφία του Μπρο με το να με αποκαλέις πλέον έτσι. Αν δεν σέβεσαι εμένα, σεβάσου τουλάχιστον τον κατα το ήμισυ σκοτσέζο Ντέσμοντ που χαροπαλεύει... _ _ Ο _ Ο _ _ _ 3 ευκαιρίες Good News Everyone: Ο Bite my shiny metal ass: Α
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 άστα να πάνε... χάνεις και τα ΣΤΟΠ στον δρόμο... ΜΠΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣελλερζ εσυ εισαι ο οριτζιναλ! μεγαλώνει η φατριά μας όπως βλέπεις! έχεις Α ; γκρρρρ με πρόλαβε η ταρζανή! Ο έχεις μπρο; σε σχέση με την ταχύτητα έρμε καλύτερα να σε προλαβαίνει η ταδε έφη ταρζανή και οχι εσυ εκείνη :p:p για παμε και ενα Σου ρε μπρό του αχώνευτου μισητού ξερόλα
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Τι θείες απέκτησε??? Εξπλέιν του μι πλιζ... ναι κ εγώ θέλω να μάθω δεν κατάλαβα.. πάλι φρου2διές θα λέει μάλλον... Σταμάτη να προσβάλεις την φιλοσοφία του Μπρο με το να με αποκαλέις πλέον έτσι. Αν δεν σέβεσαι εμένα, σεβάσου τουλάχιστον τον κατα το ήμισυ σκοτσέζο Ντέσμοντ που χαροπαλεύει... Σταμάτη και Γρηγόρη και Στέφανε! τι λες ωρε μπρο; γιατι δε σε σεβομαι; Where is fakin' Penny Brootha'?
Sellers Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Με έφαγε και μένα η ταχύτητα γμτ... _ _ Ο _ Ο _ _ Σ 3 ευκαιρίες Good News Everyone: Ο, Σ Bite my shiny metal ass: Α
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 ΠΡΟΔΟΤΗΣ;;;; ελπίζω όχι γιατι ρίλι κάτι χάνω
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 χαχχχααχαχ μακάρι να την βρήκε την αφιέρωση παναγίτσα μ'
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 εεετσι να μην ξεχνιόμαστε κιόλα !!! τα λέμε γκάιζ !!! Μισητότατε ζζζζζζζζζζζζζζζζζμουτς !!!!
Harkon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 καλα ρε Σελλερζμαν... :( αααααααααααααααν κ τώρα που θυμίθηκα, στην κρεμάλα 1, άλλοι είχαν πάει με τις φούστες! φρου2: μπλιααααααααχ! ουστ! καλό απόγευμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.