system Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Τα μυνήματά μας έχουν κολλήσει στον ίδιο αριθμό από το πρωί. Πρώτο test ->352
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Χαπακάκι στα διλλήματα θέτουμε διλλήματα, δεν την λέμε στο άλλον Μμμμμμ τυφλός βουκόλος……όλες για το που(λιιιιι)ι μου με θέλουνε……. Εγώ θέλω να ξεστραβωθώ ....λολ την Φιλλινη ποια θα την κάνει???? δίλλημα έθεσα αλλά, άμα σε τρώει ο απαυτός σου... ΄ τη Φιλλήνη να την παίξει ο ακατονόμαστος ...
nikos_lef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Χαπακάκι στα διλλήματα θέτουμε διλλήματα, δεν την λέμε στο άλλον Μμμμμμ τυφλός βουκόλος……όλες για το που(λιιιιι)ι μου με θέλουνε……. Εγώ θέλω να ξεστραβωθώ ....λολ την Φιλλινη ποια θα την κάνει???? κ στην κρεμαλα βαζουμε λεξη....:evil::twisted:
Houston Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΄ τη Φιλλήνη να την παίξει ο ακατονόμαστος ... λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ _ _ σ ο _ _ _ ο ς 5!
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δέυτερο test 352 για δες κι αυτό ...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=179644&page=21 είχε τεθεί ένα θέμα να μη προσμετρώνται τα ποστς του μπλα-μπλα κι ίσως να τέθηκε σε εφαρμογή... Λεξη για την κρεμάλα θα βάλει κανείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.