nikos_lef Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ΤΤΤΤΤΤΤΤ ???? (χαπι θα βοηθησεις....) Edit:οχι πως σε χρειαζομαι....
Harkon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ημουν εκτος γραφειου εννοουσα μια χαρα. εσυ; _ ι α _ _ _ ι σ _ ο ς 4! τσου: Τ
Sellers Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 διαλογισμός ???? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ???? Για σκέψου καλύτερα γιατί κι ε΄γω την ίδια βλακέια είπα...
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Για σκέψου καλύτερα γιατί κι ε΄γω την ίδια βλακέια είπα... ε δεν μπορώ να κάνω 20 δουλειές ταυτόχρονα ! Κουρεύω κάτι πρόβατα τώρα ... :-P:mrgreen:
Houston Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 ε δεν μπορώ να κάνω 20 δουλειές ταυτόχρονα ! Κουρεύω κάτι πρόβατα τώρα ... :-P:mrgreen: κατσε εγω δεν πείρα ρόλο :lol::lol::lol::lol: ξέχασα και τη λέξη :lol:
χάπι Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 κατσε εγω δεν πείρα ρόλο Εσύ Houston να παίξεις τον τυφλό βουκόλο γιατί είναι προφανές ότι δε βββββλέπεις καλά ... (στα διλλήματα απαντάμε το δίλλημα που έθεσε ο προηγούμενος κι όχι ό,τι μας γουστάρει...)
Houston Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Εσύ Houston να παίξεις τον τυφλό βουκόλο γιατί είναι προφανές ότι δε βββββλέπεις καλά ... (στα διλλήματα απαντάμε το δίλλημα που έθεσε ο προηγούμενος κι όχι ό,τι μας γουστάρει...) Χαπακάκι στα διλλήματα θέτουμε διλλήματα, δεν την λέμε στο άλλον Μμμμμμ τυφλός βουκόλος……όλες για το που(λιιιιι)ι μου με θέλουνε……. Εγώ θέλω να ξεστραβωθώ ....λολ την Φιλλινη ποια θα την κάνει????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.