Προς το περιεχόμενο

Κρεμάλα

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

/me τραβάει τα μανίκια (damn δεν έχω μανίκια) κι ετοιμάζεται να λάβει δράση.

Ζουραρέικα είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ζουράρης (λέκτωρ-γλωσσολόγος-δε ξερω κι εγώ τι) σύμφωνα με τον Μιτσικώστα.

άν δεις το βίντεο από την εκπομπή όπου βριζόταν με τον Κακαουνάκη είναι όλα τα λεφτά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

/me τραβάει τα μανίκια (damn δεν έχω μανίκια) κι ετοιμάζεται να λάβει δράση.

Ζουραρέικα είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ζουράρης (λέκτωρ-γλωσσολόγος-δε ξερω κι εγώ τι) σύμφωνα με τον Μιτσικώστα.

άν δεις το βίντεο από την εκπομπή όπου βριζόταν με τον Κακαουνάκη είναι όλα τα λεφτά

Σε αυτόν πήγε το μυαλό μου (στον Ζουράρη εννοώ)' date=' αλλά δεν ήξερα πως έχει φτιάξει και δική του «γλώσσα»... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img]

Θα προσπαθήσω να το βρω το video... tongue.gif

μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι ???

λογικές λέξεις παιδιά !

να μην ψάχνουμε λεξικά να δούμε τι σημαίνουν !!!

:confused: :confused: :confused:

Αν και δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα μιας και υπάρχει σε λεξικό η λέξη και δεν ήταν δικό μου δημιούργημα' date=' ΟΚ, δεν θα σας ζορίσω ξανά.

Άλλωστε το είπα εξ αρχής ότι μου φάνηκε αστεία και γι αυτό την έβαλα. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img]

Konnak, την ήξερα, αλλά δεν είναι από τις λέξεις που χρησιμοποιώ. Μάλλον όμως θα την εντάξω στο λεξιλόγιό μου. Μου αρέσει. tongue.gif

Μάλλον ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να λέμε 5 γράμματα ο καθένας μας στην τύχη, χωρίς σκέψη, κι άμα κάτσει, έκατσε και μάλλον παρερμήνευσα αυτόν τον σκοπό και πίστεψα πως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίνουμε και καμιά λέξη που και που μεταξύ του χαβαλέ και της πλάκας...

Συγχωρέστε με... picknose.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...