Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Αυτή είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 έλα Αλέκο;;;;; κ τι είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 hahahaha Αποβλάκωση σημαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Ζουραρέικα πιάσαμε... κάτσε να βρω λέξη θα δείτε τί θα πάθετε.... θα σας δείξω εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Τί ειναι τα Ζουραρέικα; Άμα απειλείς εσύ... Μανούλα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 /me τραβάει τα μανίκια (damn δεν έχω μανίκια) κι ετοιμάζεται να λάβει δράση. Ζουραρέικα είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ζουράρης (λέκτωρ-γλωσσολόγος-δε ξερω κι εγώ τι) σύμφωνα με τον Μιτσικώστα. άν δεις το βίντεο από την εκπομπή όπου βριζόταν με τον Κακαουνάκη είναι όλα τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 κανονικα θα επρεπε να ειχατε βαλει αυτην ΑΠΟΚΩΛΟΚΥΝΘΩΣΗ ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konnak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Cristina, πριν την βάλεις στην κρεμάλα την ήξερες την λέξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι ??? λογικές λέξεις παιδιά ! να μην ψάχνουμε λεξικά να δούμε τι σημαίνουν !!! :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 /me τραβάει τα μανίκια (damn δεν έχω μανίκια) κι ετοιμάζεται να λάβει δράση. Ζουραρέικα είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο Ζουράρης (λέκτωρ-γλωσσολόγος-δε ξερω κι εγώ τι) σύμφωνα με τον Μιτσικώστα. άν δεις το βίντεο από την εκπομπή όπου βριζόταν με τον Κακαουνάκη είναι όλα τα λεφτά Σε αυτόν πήγε το μυαλό μου (στον Ζουράρη εννοώ)' date=' αλλά δεν ήξερα πως έχει φτιάξει και δική του «γλώσσα»... [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/tongue.gif[/img] Θα προσπαθήσω να το βρω το video... μήπως να σοβαρευτούμε λιγάκι ??? λογικές λέξεις παιδιά ! να μην ψάχνουμε λεξικά να δούμε τι σημαίνουν !!! :confused: Αν και δεν καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το πρόβλημα μιας και υπάρχει σε λεξικό η λέξη και δεν ήταν δικό μου δημιούργημα' date=' ΟΚ, δεν θα σας ζορίσω ξανά. Άλλωστε το είπα εξ αρχής ότι μου φάνηκε αστεία και γι αυτό την έβαλα. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] Konnak, την ήξερα, αλλά δεν είναι από τις λέξεις που χρησιμοποιώ. Μάλλον όμως θα την εντάξω στο λεξιλόγιό μου. Μου αρέσει. Μάλλον ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να λέμε 5 γράμματα ο καθένας μας στην τύχη, χωρίς σκέψη, κι άμα κάτσει, έκατσε και μάλλον παρερμήνευσα αυτόν τον σκοπό και πίστεψα πως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίνουμε και καμιά λέξη που και που μεταξύ του χαβαλέ και της πλάκας... Συγχωρέστε με... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOCTL Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 εύκολη ήταν ... βάλε καμμιά πιο δύσκολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 'ελα ρε σεις πλάκα κάνουμε, δεν έχουμε κ κανά έπαθλο για να κάνετε έτσι. έχει χαβαλέ η φάση.. εσείς αν θέτε βάλτε απλές λεξούλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 εύκολη ήταν ... βάλε καμμιά πιο δύσκολη σειρά σου είναι ! εσύ βάζεις !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOCTL Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 _ _ _ _ _ _ 6 ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΜΜΙΑ , 5 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙΓΕΣΤΕ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxpert Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 ξεκινάμε με άλφα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.