Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 αντε ρε παιδιά που είστε??? Με αφήσατε μόνη μου μ' αυτον και σκιάχτηκα το καημένο... μπρρρρ (oχι μανιτάρι, επίσης μπλιαχχχ) _ A _ Ι M A _ Ι 1 ευκαιρία !! Harkonγκουβάς : Σ, Ο, K, Γ
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 τι ειν' τουτο καλέ ??? μπαίνω σε αυτοκινητόδρομο??? ωχ, ζώνη να βάλω... δεν εχει Λ ... εχμμμ ..αντε άλλη μια.. _ A _ Ι _ A _ Ι καμια ευκαιρία !! Harkonγκουβάς : Σ, Ο, K, Γ, Λ
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 κάτσε ρε φρου!!!! δώσε 6 ευκαιρίες!!! μην είσαι έτσι!!! δεν μας αγαπάς πια;;;; :roll:
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 χαχαχαχαχαχαχαχα αντε πάλι !!! τι έπαθα σήμερα??? ποιος πουθτηθ με μάτιαξε??? ετσι και αλλιώς τους έκαψες πάλι ..ουτε Ρ εχει.. ΠΑΞΙΜΑΔΙ ηταν η λέξη... ας βάλει όποιος θέλει, εγω πάω να κάνω φραπέ και επιστρέφω βουστροφηδόν.. κάτσε ρε φρου!!!! δώσε 6 ευκαιρίες!!! μην είσαι έτσι!!! δεν μας αγαπάς πια;;;; :roll: ε οχι, χτύπησες ευαίσθητο σημείο εσυ .... σας αγαπάω βρε χαζούλικα εχμμμ εσυ μισητέ γυρνα λίγο δεν ισχύουν για σένα αυτα... ναι, Θις σας αγαπάω καλέ... εγω η φρου2λα??? (σας εκαψε πάλι ο αχρηστος, εκει να τα πείς Θισακο... )
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 σιγα μην ίδρωσε το αυτί του :) μισητεεεεε ουουου που είσαι???
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 φρου..... ε φρου.......!!!! κάνεις ζαβολιές ε;;;; λείπει ένα γράμμα... που πήγε;;;;
Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 πηγα να κρυφτω απ τη ντροπή ρε δε μας ..αφοδευετε;;; δεν εχω ενοχες και σας εχω στην κρεμάλα! αλλα μιλαει το φρου2δι που σημερα σπαει ταμεια με 0 λέξεις! εισαι για στοιχηματάκι "αιώρα - γκερλ" ? :P
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 τεσπα βάλε το Μ που έχουμε πει και βάλε και ένα Π
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 @ Θις ---> _ A _ Ι Μ A _ Ι (που λείπει πάλι γραμματάκι ??? ) kαλέ αφου την εκαψε ο αλλος την λέξη , παξιμαδι ηταν... Βαλε Θισακο εσυ να παιξουμε εμεις γιατι εμενα σε λιγο αρχιζει πάλι η πρέσσα εδω @Ηarkon εχουμε και δουλειες χρυσε μου... ετσι και αλλιώς η χαπι και η Μανια83 μια χαρα τα καταφέρανε , σε ξεφτύλισαν καημένεεεεε (αιωρα γκερλ ε? καλο !!! )
Thisamenis Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 http://insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1619742&postcount=9518 εδω ελειπε και με μπέρδεψε θανάσιμα :-Ρ
Φρού-Φρού Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ναι μωρε το ξέρω.. το έκανα 2 φορές αυτο (το να τρωω γραμματα) σορρυ :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.