Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ωραια! εφτιαξα λεξουλα στα Ακυρα τι κερδίζω; Η ίσως;
Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 μας έχαψες πάλι ρε φρου2; αμαν πια!! ένα Ω για μενα σιλ βου πλε;
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλημερα Wizzzzzz !!! N εχετε ???? μας έχαψες πάλι ρε φρου2; αμαν πια!! ένα Ω για μενα σιλ βου πλε; Αρχικό μήνυμα απο 1980 δεν πας να φας κανα λουκανικο εσυ ?
Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 6 ευκαιρίες αν κ κανονικά μας είχε κάψει η φρου2, ευχαριστώ wizzy σε τραγούδι τους πρωτάκουσα πριν χρόνια την λέξη.
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 πιφφφφ κέρδισες μόνο λόγω ταχύτητας .. μια χαρα την ειχα την λεξούλα !!! ελα ας βάζουμε φυσιολογικες λέξεις ..δεν βλέπετε τον σελλερς ????
Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧ πες τα πεεεεεεες τα!!!! Α δεν εχει ομως μαν _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιρίες οχι: Α
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 wizakoooo??? (με νάζι) κτυπάς εμένα?? το φρου2δι??? και εγω που νόμιζα οτι με συμπαθούσες.. φλούδες οι ελπίδες μου, πανε τα όνειρα μου.... σε πήρε με το μέρος του ο μισητότατος ??? αχχχχχχχ.... Ο εχει και μην χαχανίζεις εσυ, χάχα ε χάχα ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 ε, δεν δίκαιο, για 13 γράμματα δίνεις μόνο 6 ευκαιριες ;;;;; Κακέ Harkon !!! Τέσπα, Κ έχει; /ιιχιχιχιιχ me τρίβει χέρια, φέρνει σιγά σιγά κοντά της τον wizzy ... μισητέ όλους με το μερος μου θα τους πάρω, να σκάσεις . εεεεελα μωρεεεεε (με extra νάζι) μια φορά έβαλα και εγω μια Harkonικη λέξη και μου το χτυπάτε... αλλα δεν σας σκιάζομαι, ανετα σας εχω στην κρεμάλα, ειναι γνωστο αυτο πλέον.... (τι ψώνιο θεε μου ???? )
Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 λεεεγε οτι θεεεες λεεεγεεεε Ο δεν έχει!! ουτε Κ ΛΟΛ wizzy διαλεξες το ΣΩΣΤΟ στρατόπεδο πριν ειναι αργα.. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες οχι: Α,Ο,Κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.