Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 νια νια νια !!!! _ Ο Υ Σ Τ Ρ Ο _ _ _ Ο _ death round νγκουβας : A, Ω, Ι, Π, Λ, Z
Thisamenis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 δε την λες να τελειώνουμε; εμένα δεν μου ερχεται τπτ!
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 χααχαχαχχαχα!!! οκ βουστροφηδον ηταν !!! καλα καλε, μην βαρατε... πρωτη φορα βαζω εγω κουλη λέξη ... !!! :) και εγω δεν την ηξερα, την ειδα χθες σε βιβλιο της Ε Δημοτικου (???) Αρχαίο ελληνικό επίρρημα που σημαίνει κίνηση όμοια με εκείνη του βοδιού όταν σύρει το αλέτρι ή της σαΐτας κατά την ύφανση στον αργαλειό. Έτσι όμως έχει χαρακτηρισθεί και κάποια ιδιάζουσα αρχαία ελληνική γραφή που φαίνεται να εξαλείφθηκε τον 7ο με 6ο π.Χ. αιώνα όπου και εμφανίζεται σε επιγραφές. Η φορά αυτής της γραφής αλλάζει κατά στίχο, αντίθετα από τον προηγούμενο. Σε αρχαία τρίστιχο κρητική επιγραφή παρουσιάζεται η ιδιομορφία ο α΄ στίχος να είναι γραμμένος από δεξιά προς τ΄ αριστερά ενώ ο δεύτερος αλλά και ο τρίτος από αριστερά προς τα δεξιά και πιθανολογείται ότι τότε και καθιερώθηκε η γραφή από αριστερά (από την ευκολία ανάγνωσης). Κατά τον Αρποκρατίωνα οι Νόμοι του Σόλωνα ήταν γραμμένοι βουστροφηδόν.
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ε ωραία τώρα που το δικαιολόγησες μου φαίνεται πολύ ωραία λέξη... Αν δεν την χρησιμοποιήσω μια δυο φορές την μέρα, δεν ξέρω κάτι παθαίνω. Βουστροφίζομαι...
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Ε ωραία τώρα που το δικαιολόγησες μου φαίνεται πολύ ωραία λέξη...Αν δεν την χρησιμοποιήσω μια δυο φορές την μέρα, δεν ξέρω κάτι παθαίνω. Βουστροφίζομαι... LooooOOOooOoOOoooooOooOOoooL nothing personal man, just bussines!!!!!! ηθελα να μπω στο ματι του μισητου !!! αχαχαχαχαχα!!! για βάλτε λέξη, οχι σαν αυτη ομως, ενταξει κακογουστο το αστείακι μου, μην το παρακάνουμε !!! ;)
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 θις εγω να δεις πως αναγλόμπιασα που το ειδα σε βιβλίο Ε Δημοτικού ... ρε παιδια εγω γερασα τόσο ή αλλάξανε τοσο πολύ τα πράγματα... ενιωσα ντροπή λέμε .. τα μισα δεν τα ήξερα ... αχχχ .. τζαμπα με σπουδαζε ο δολιος ο πατεεεερααας ... αντε για βαλτε λεξουλα να την βρω να τελειωνουμε (χε χε)
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 _ _ _ _ _ _ _ 3 ευκαιρίες... Damn it :twisted: : I'm sorry (no i'm not): A, I
Sellers Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 _ _ _ _ T O _ 3 ευκαιρίες... Damn it : T, O I'm sorry (no i'm not): A, I
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.