Harkon Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 δεν εχω καλημέρα λοιπον παλιο φρου2 ε;;;;; αναγκη την ειχα νομιζεις!!! εγω σ ευχομαι ομως ρε.. να δεις μεγαλοψυχια!!! και καλά δουλειες.. οι τηψεις που ΕΚΛΕΨΕΣ τη λέξη σε φάγανε (κ ας μη τρώγεσαι με τπτ) κ ειπες να είσαι δίκαιη για μια φορα κ εσυ..
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 σιγαααα την μεγαλοψυχία ...πφφφφ ... επειδή ντρέπεσαι το φόρουμ, γι' αυτο το παίζεις ευγενής ... τώρα θα σε μάθουμε ?????? ακου τήψεις???? εμ, βέβαια αν δεν τις έχουμε νοιώσει ποτέ στην ζωή μας, δεν ξέρουμε και πως γράφεται η λέξη .... πφφφ.. αγράμματε , μου θες και κρεμάλα ... ουστ ρε ... που είναι καλέ η narbi ???? την τρόμαξες ρε γεροξούρα ???
Harkon Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 αχχαχαχαχαχαχααχ επιτηδες τις εγραψα λαθος μπας και σου "πουν" τπτ! γιατι αλλιως... θα ήττω παντελώς άγνωστες!!! εγω την τρομαξα;;; μια χαρα τζεντλ-μαν ! εσυ εκλεψες τη λεξη κ ετσαντήσθει μαζι σου!
narbi Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 αχχαχαχαχαχαχααχεπιτηδες τις εγραψα λαθος μπας και σου "πουν" τπτ! γιατι αλλιως... θα ήττω παντελώς άγνωστες!!! εγω την τρομαξα;;; μια χαρα τζεντλ-μαν ! εσυ εκλεψες τη λεξη κ ετσαντήσθει μαζι σου! Τι γλώσσα μιλάτε?? Τελος πάντων..Μην τσακώνεστε..Εγώ πάντως δεν τσαντήστηκα ούτε μου φέρθηκε κανείς άσχημα...
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 τα βλέπεις μισητότατε??? το κορίτσι δεν είναι ξινίλα σαν εσένα... narbi είδες πως μου μιλάει??? μην δίνεις σημασια, 65 χρονών είναι... βάλε λεξούλα να παίξουμε!!!!
narbi Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Μπραβο!!Σε θαυμάζω Harkon..Δεν έχουν πολλοί τόσο μεγάλοι τετοια επαφή με τους υπολογιστές οπως εσυ..Οκ βαζω: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 ευκαιριες
DarkKnight Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Thisa εσύ άλλη δουλειά δεν έχεις κ παίζεις κρεμάλα? Narbi βάλε κ 1 Μ...
Thisamenis Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Βρε βρε καλώς τον. Περαστικός είμαι ρε μαν κι ένα Ο βάλε
Φρού-Φρού Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Σ ????????????????????????? με πρόλαβε το δρακάκι !!! ενα Π τότε ??? Καλημερα κιολας !! γλουυυυυυ τι κανεις ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.